Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   noua mea dacie (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/173220-mea-dacie.html)

cioc 28-02-10 18:56

noua mea dacie

10 Attachment(s)
salut baieti de curand am achizitionat o dacie si am inceput cu unele modificarii....astept sfaturile voastre

underline 28-02-10 19:00

Re: noua mea dacie

neaparat da-i jos chestia aia de pe portbagaj

cioc 28-02-10 19:10

urmeaza garda la sol...ce m a sfatuiti sa fac????

o idee....arcuri de nova spate pe fata si pe spate de berlina fata si taiat din ele...??????

Ingerasul99 28-02-10 20:14

Cateva sfaturi:
- o grila normala de cn2
- ala de pe portbagaj ,eleronul, sa il dai jos
- renunta la o prelungire pe spate, nu e nevoie de doua
- arcurile de nova poti pune si fata spate la masina ta
- renunta la scrisul cu adrenaline
- punei un prasolar negru din folie de preferat , pe interior
- vopseste capota neagra
- renunta la ochii aia de pisica de pe aripile fata si spate
- punei claxoanele sub capota
Ce vrei sa faci cu pragul ala?

alex.p7m 28-02-10 22:00

salut frumoasa masina ;;) am eu arcuri de fata cu tot cu amortizoare de nova :) , daca te coafeaza id`u meu alex_p7m vb acolo sau 0752.158.875 le dau pam2 cu tot la 120 lei !!!

RobertRFG 28-02-10 22:02

Alex cu amortizoarele nu are ce sa faca.......doar arcurile sa le cumpere daca vrea...

Cypy... 28-02-10 22:10

Frumoasa masina ideeile lui Ingerasul99 sunt foarte bune.
Ce n-am mai vazut pana acuma la o Dacie este iluminarea de la numar! Sper sa nu se lege vreun politai de ea :D , sau poate nu se leaga ca ai macar una, si numarul ala parca e distantat? nu?

Pune ceva poze cu interiorul sa vedem cum stai

Ok sa o stapanesti sanatos!

alex.p7m 28-02-10 22:11

vede el ce face le da mai departe ... doar ca nu mai am eu timp sa le separ - la banii astia zik eu e ok

RobertRFG 28-02-10 22:14

Mai mult decat ok....

bolidu' 28-02-10 22:17

am auzit ca im studiai masina intr-o zii pe la poarta!nu eram eu cel care ti-a zis ca uitatul costa!:))

cioc 01-03-10 17:00

3 Attachment(s)
salll baietiiiii....ms de sfaturi o sa tin cont cm am mai facut.....interiorul urmeaza si el......arcuri am fac rost.........azi am mai facut cate ceva la praguri....mai trebuiesc finisate si cnd o da caldura se vor vopsi....

dmo.mihai 01-03-10 17:47

daca voiai praguri neaparat trebuia sa pui unele mai finute , nu astea asa butucanoase , parerea mea e ca arata groaznic

cioc 01-03-10 18:29

ti se pare pt ca nu s puse barile...la final o sa arate altfel.....asa le am vrut eu mai late.....si asa mi le am facut......:P

dj_luchian 01-03-10 18:35

daca ai posibilitatea de a o sabla, apoi dat cu o vopsea buna (la cuptor), eu zic ca de acolo sa incepi
ps: alea nu cumva sunt praguri dalea de scrie "GTI" pe ele? care si le pun toti si arata urat cu spume
bafta

cioc 01-03-10 18:36

unele modificari nu le pot face:de ex lampile laterale nu le pot da jos pt k necesita vopsire:
eleronul la fel ca raman cu gaurile......dar si eu as cam vrea sa l dau jos...treaba e cu vopseaua ca e perlata si nu mai iese la fel.....ca asa erau mai multe de schimbat pe care vroiam sa le fac.....nici barile nu or sa mai iasa exact...dar asta e....nustu:m a gand la o posibila vopsire totala....dar mom nu sunt finante:(

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning