![]() |
Idei prin care pot ajuta la eveniment
M-am gandit ca la eventul asta materialele video sa fie mai multe, mai diversificate...asa ca ma ofer sa filmez onboard cu miscarile mainilor pe volan etc...pe cei care participa la drift si nu au inca pe cineva ales care sa ii filmez din interior :)
Daca postul meu este inutil ... rog stergerea lui. |
Re: Video onboard
am vorbit deja pe pm
nu sterg postul, ci propun reintitularea topicului: idei prin care pot ajuta la eveniment |
Re: Idei prin care pot ajuta la eveniment
Biletele sa fie cumparate de la casa de bilete a ROMEXPO nu la intrare in pavilion , deoarece spectacolul de drift va fi gratis si vor fi spectatatori ca la vitantis .. : Da-te mancatas sa vad si ioo...
E doar o idee.. :) |
Da si eu zic la fel..
|
Quote:
|
si eu sustin aceasta initiativa ar fi multttt mai bine...
|
si daca reusesc sa se strecoare in complex...?(sarind gardu sau prin alta metoda) nu o sa puteti vedea nici masinile din expo :)) o sa fie calare pe hostese ( mama pisoi da' in hal esti.., vad ca iti cam place sa respiri la ce plamani ai... noteaza nr meu.. 072 GIANY )
|
La vitantis au fost multi colorati pentru ca a fost zi de targ... la romexpo nu o sa fie acelasi lucru
|
Sau sa se plimbe cativa bodyguarzi de la BGS care " sa mai aleaga " din coloratii care fac spectacol pe acolo .. insa fara sa abuzeze cum au facut de mai multe ori..
|
Dupa cate se vede lumea isi doreste spectatori sau vizitatori cu bun simt...
|
Quote:
sustin si eu ideea cu biletele; cu toate ca o sa intre multi tarani. :sad: |
Quote:
Tarani o sa fie mereu la astfel de evenimente :-) |
Man, nu ma intereseaza daca e taran dala gen : WOAAAA CE MASINA SMECHERAAA:O .. BATE LAMBORGHINI!! ..
Vreau doar sa nu injure , sa nu se certe cu lumea , sa nu treaca de cordonul acela si sa nu aiba " texte destepte de agatat " cu hostesele .. |
Bagat un pic de curent pe gard si vezi cum isi ia mana de zici ca la muscat albina :)) nu mult acolo cativa volti
|
Quote:
O sa fie si dastia...hai fata mea si cu mine la o poza :)))) |
All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2025 4Tuning