![]() |
NFS: Underground.
Salut.
Daca orcine nu stie, the game has come out. Am \"cumparat\" ieri. E super. Si am cumparat volan Logitech cu force feedback. NFS: Underground Este un joc in care poate se modifice masini - sa cumparam turbo, nitro, suspension, jantele, spoielre, tot, tot etc. Si concuram in oras. Este race, drag race, drifiting ( im place cel mai mult 8) ). Acum am Honda Civic - a fost \"Stock\". Acum am spoilere, jante ( sunt firme OZ, Momo etc ), Turbo ( HKS, Greedy ), ECU ( AEM ), NOS ( NX, NOS ), Suspension ( H&R plus Koni ). The bullshit part is nu este realistic. Conducere de masina este arcade nu similation. Dar still im place !!! Acum am facut 30/111 level si nu pot sa stop :) Joc non-stop :) Bafta, http://members.chello.pl/d.kowalska/mazdanew.JPG |
uh vreau si eu :(
|
Il vreau shi eu... cat ma costa :?: :?: :?: :roll:
|
se gaseste pe net de cateva zile,pe direct connect si restu sunt o gramada .. am luat si eu :)
zetemte cand facem o liniuta online ? |
aia nu e cumva CRX del sol? :)
mishto joc! |
pt sha si espinoza: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=129&start=75
|
tenq :)
|
nope - asta e mazda. Nu e masina mea. E conduc acuma nissan.
|
Mersi swordfish. Incerc sa-l iau de la un prieten si daca nu merge iti dau un PM, ok? Mersi inca o data :!:
|
1 Attachment(s)
hmmmmmm
oricum seamana... |
E Mazda MX-3 - suta la suta :wink:
|
i got the game a few days ago also, i'm only at 13/111 and it's really cool, the only things i don't like is that you need to put stickers and other stupid rice stuff on the car to have more reputation and also the driving is really unrealistic.........but it's still a fun game
|
Super jocul! Am jucat o zi si sunt la 43/111 si nici eu nu ma pot opri.
p.s. Stikere-le nu adauga la reputatie. Celelalte o fac dar stikere-le nu. |
vreau
Hei zetemte, cnd ne vedem sa mi-l dai si mie?
|
Yes indeed, game is fun. I play with a ForceFeedback steering wheel, which gives even more pleasure :)
I'm at 50/111, but i don't have time to play. Acid: Costin a spus, ca el da, sau eu, mai vedem. Si cred, ca vedem la Legal Racing Duminica. Sper ca, masina mea va fii gata, pentru ca acum is geting reapaired. See ya. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning