Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   suspensie reglabila golf4 (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/172888-suspensie-reglabila-golf4.html)

MARI_NSL 26-02-10 23:21

suspensie reglabila golf4

salut , am cumparat o suspensie reglabila pentru un golf 4 , si am inteles ca trebuie sa schimb nush ce bielete sau bara pe fata ca sa pot sa o las grav , am inteles ca atinge in planatara ? :shock::sad:

stie cineva ce trebuie schimbat ? si cu ce ? care ati mai facut .

ms :twisted:

BAU_DRIFT 28-02-10 14:09

Re: suspensie reglabila golf4

Nu stie nimeni?

Swat-Cat 01-03-10 07:42

nu trebuie sa schimbi nimic..... si mai ales daca e reglabila poti sa sa o setezi cum vrei tu.... doar sa respecti valorile recomandate de firma amortizoarelor

BAU_DRIFT 01-03-10 12:38

nu frate ca daca o lasi mai mult jos iti freaca pe acolo nu am inteles exact in ce?

o_kh3 01-03-10 14:45

cred ca se refera la pivoti si ar trebui sa ii schimbi cu unii ceva mai inalti....fix pentru a evita acea atingere

yg.alex 01-03-10 14:49

eu am reglabila si sa sti ca n-am schimbat nimic am lasato de atingeam cu scutul de la baia de ulei din metru in metru..poti sa o lasi foarte mult ,cel putin daca ai prelungiri stock...problema de frecat intervine la piulitza de reglaj...sa nu frece in janta/cauciuc...pt a preveni acest lucru am achizitionat distantiere de 1 cm :P ( pt jante de 8j et35, 225.45)

PAK 01-03-10 15:02

in functie de suspensia (coilover) folosita este posibil sa frece bara stabilizatoare de planetara. bara stabilizatoare stock trece peste planetara . exista bara stabilizatoare aftermarket care nu mai trece pe deasupra. in cazul asta este nevoie si de bielete mai scurte (sau reglabile).

BAU_DRIFT 01-03-10 15:37

Maine ma duc la rar cu masina si dupa accea o sa montez suspensia si apoi vedem asa mia spus si fostul propietar al suspensiei exact ce mia spus PAK iar el o avea montata pe un leon modelu 1,suspensia este de la JOM.De atins in janta sau cauciuc numi fac probleme pt ca jantele au et 35 si cauciucurile 215 45 17 si sunt fara buza.Va multumesc.

PAK 01-03-10 16:02

o solutie este sa tai pur si simplu bara stabilizatoare . sunt pareri pro si contra (mai multe pro din ce am vazut eu) in legatura cu taierea . ramane la alegerea ta ;)

Swat-Cat 02-03-10 07:06

:!::!::!::!::!::!::!::!::!: :shock::shock::shock::shock:

PAK 02-03-10 13:42

^^ ai ramas fara cuvinte? sau asa te exprimi constructiv?

BAU_DRIFT 02-03-10 15:28

NU frate nam avut azi timp sa pun suspensia o so pun maine si vedem dupa accea cum sta treaba va multumesc pt solutii revin maine cu noi informatii.

MARI_NSL 03-03-10 23:32

3 Attachment(s)
am montato direct nu am mai schimbat nimik ... merge nu atinge nimik .. si mai merge lasata ceva :D

va multumesc sa poate inchide ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning