![]() |
loganul meu
8 Attachment(s)
m-am hotarat sa imi prezint si eu masina aici, este vorba de un logan 1.5 dci, arcuri sport jante 16 cu gume 195 45 16 fata si 215 40 16 spate, xenon faruri + proiectoare, toba sport, modificarile nu sunt prea multe dar macar sunt de efect(parerea mea care este).
sper sa va placa masina, astept parerile voastre bune sau rele le primesc pe toate |
Re: loganul meu
arata bine si e ingrijit, abia astept sa il vad la final dupa cateva modificari.
Eu iti urez bafta si spor la munca ! |
fratzika sa ai noroc de ea :P hai sa facem o sedinta foto :P
|
mai am in plan bad boy look da cam greu cu finantele astea, mai astept poate i se face mila la un preten cu un logan albastru si face o donatie :) se stie el care este
|
nu ma simt sefule iti dai seama =))
|
Frumoasa masina.
In loc de acea perdeluta de pe luneta, ai putea incerca o folie discreta. Un 30%, pe toate geamurile. |
da stiu ca arata cel putin aiurea perdeluta aia dar deocamdata nu mai prea am finante pentru folii si neomologata nu pun ca ies fff des din oras si nu se stie peste ce prost dau
|
N-arata rau deloc. Parca jantele ar fi mers o nuanta ceva mai inchisa (vreun gri).
|
pai au fost argintii, acum le-am facut albe si acum nu mai ies asa tare in evidenta ca s-a mai "innegrit" albul ca sa zic asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning