![]() |
Automobil Expo 2006
Pentru cei interesati, anul acesta Automobil Expo din Oradea se tine in parcarea Selgros, si va avea loc in perioada 31 mai - 3 iunie!
|
Re: Automobil Expo 2006
aah ce bine ca atuncea sunt si eu in sfirsit iaras in tara..din pacate numai pentru weekend..
|
mergem si acolo, poate ne iau la o tura cu masina :)
|
Quote:
|
soto ca-s mashini de serie,cu test drive modele noi,etc!
|
in 2 iunie o sa fie gala AUTOMANIA, si WSR-u o sa fie prezent, si , de asemenea, invitam si alte masini tunate sa participe. O sa fie vineri de pe la ora 15. pentru detalii suplimentare, ca de obicei, vineri in parcare...
|
Automobil Expo 2006
Perioada : 31 mai - 03 iunie 2006 Tematica : Expoziţie tehnică auto Localizare : Parcare Selgros Oradea Expo Varadinum S.R.L. in calitate de organizator, R.N.D. Auto Oradea coorganizator, in colaborare cu Primaria Municipiului Oradea, Camera de Comert si Industrie Bihor, partener Selgros Cash & Carry Oradea, va invita sa participati la a IX-a editie a expozitiei AUTOMOBIL 2006 care se va desfasura in perioada 31 mai – 3 iunie 2006. TEMATICA
|
va fi interesant atunci!
|
1 Attachment(s)
va fi si WWW-ul acolo,
|
si sound identity!!!:):):):):)man!
|
si, mai mult ca sigur, si WSR-ul...ca si partener pentru Automania si ziua de vineri, unde e vorba de tuning
detalii ma multe, inainte de eveniment. |
ma duc si eu la cumparaturi cu ocazia asta :D
|
O sa fim toti p'acolo, ca doar asa e frumos.
|
Quote:
|
voi fi shi eu p-acolo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning