![]() |
Oltcitul meu
3 Attachment(s)
am zis sa il vedeti si voi...si sa va datzi cu parerea...
cu intriorul nu am poze dar este din imitatzie de piele roshie cu volan sport...cam atat |
Re: Oltcitul meu
Destul de simpla masina si in acelasi timp frumoasa. S-o stapanesti sanatos.
PS: Alfa GT care era parcata ieri in fata casei a cui e ? :) |
simpla..imi place oricum! dar poze din lateral si spate?in ultima poze mi se pare ca jentile sunt cam mici si balonu la cauciuc mare...
|
frumoasa foc! semnalele sa le faci fumurii sau albe si e ok ;)
|
1 Attachment(s)
cristivw...exact asta am facut...cand a fost facuta poza asta nu erau inca date cu spray negru asha ca le-am facut eu in Photoshop dar cam asha arata acum...o prinde bine
o sa pun si nishte poze din lateral...merci de aprecieri...exact asha am vrut sa fie, desi in mare parte nu am facut-o eu...adica nu facuta asa tzaraneshte... Gabi, nu prea intzeleg la ce te referi... |
KIWY: nevermind, cred ca n-are nici o legatura.
De ce nu incerci sa faci stopurile clare ? Eu zic ca arata mult mai bine decat facute cu spray. |
shtiu ca ar fi mai bine cu albe...dak shti pe cineva care are sau face...sa imi spui si mie
|
lasa`l asa ... trage`i o folie si lasa`l asa k e frumos ...
|
Quote:
|
Quote:
super oltcitul imi place bun venit printre noi stopurile le face un baiat ma anunti ca vrei si vb eventual iti dau nr lui de tel vedem noi |
imi place masinutza:simpla si de bun gust;bravo!In leg cu stopurile sa sti ca potzi sa le faci si in culoarea masinii,le gazezi un pic cu vopsea la culoare si apoi le dai cu lac;arata f bine!
|
Frumos... felicitari :-) sper ca ii vei face niste geamuri
negre ca iar sta mai bine si niste Blitzuri pe sub ea si ai fi beton :-) |
simpla si frumoasa, dar n-ar arata si mai tare daca ai astupa locul la numar si ai pune un eleron, mai finutz? ;)
|
foarte frumos oltcitu .... simplu si adevarat....
|
Arata super in culoarea aia si eventual facut si interiorul asa;neoane albastre.....ORICUM MASINUTA ARATA SUPER.Felicitari pentru opera ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning