![]() |
opel vectra A
6 Attachment(s)
ACEASTA ESTE MASINUTA MEA :o
|
Re: opel vectra A
Salut şi BINE AI VENIT!
Īn primul rānd maşina are potenţial, dar dă tot autocolantul alb jos, fă-o cāt mai clean... |
bun venit printre noi !!! la prima vedere masina arata bine , DAR fara autocolantul ala alb...!!! da-l jos sa n-o dai in kitch (parerea mea)...bafta in continuare !!!
|
bine ai venit....arata super masina ......dar cum au spus si colegii mai sus....da jos autocolantul ala alb
|
4 Attachment(s)
am dat jos dungile:lol:
|
Arată mult mai bine fără toate liniile şi dungile albe...
Ar merge o folie acum... |
omule ai o alta masina......superba fara autocolante.....vb colegului nostru de forum.....folie si tranteala :D
|
nu stiu, m-ar bate gandul sa-i pun folie sau sa le ionizez :D
|
pe visiniu ala al tau da foarte bine folia.....ionizatul....nu stiu ce sa zic......eu is adeptul foliei ......de ce?!.....daca vreodata voi fi satul de ea o dau frumos jos si gata balciul :D
|
Quote:
Si vorba ta: Cand te plictisesti o dai jos si gata! :D |
faza e ca am un vecin cu un opel ca al meu, culoare, tot si e adus de dincolo cu geamurile negre complet si pe usile din fata nu stiu daca ii folie dar nu-i sta bine . De aceea am zis ca le-as ioniza :D
|
deci.......din ce am vazut eu si ce idee ti-as putea da eu.....e sa nu pui cea mai inchisa folie pe fata .....cel mai bine e light black sa poti vedea in oglinzi cand ploua si sa nu ai probleme la fiecare colt cu politia....dar daca tie iti surade ionizatu....dai bataie nu asculta de noi.....asteptam decizia ta :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning