![]() |
Al meu leu - Peugeot 205
10 Attachment(s)
asta e masinuta mea la care ma chinui de ceva vreme s-o termin...din lipsa subventiilor pentru tuning s-a ajuns numai in stadiul acesta...astea sunt putinele poze pe care le am cu ea...promit sa revin cu noi poze pe masura ce-i mai fac una alta...;)
|
Re: al meu leu 205
frumos
ce planuri de viitor ai cu el??? <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>> https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif |
Very Very Nice! Nota 10... Cel mai frumos 205 care l-am vazut pana acum in RO.
|
multumesc;)
am uiat sa precizez ca anul asta urmeaza un nou body kit,un set de jante,farurile agel eyes si daca mai fac rost de bani si un set de lsd-uri;) ...si bineinteles linie audio completa ground zero.:twisted: |
observ ca doar dintr-o poza se poate observa ce ai facut cu ea pana acum...restu presupun ca sunt mai vechi! mai pune un set de poze daca poti si din fata lateral,interior.... !
|
da....foarte frumos 205`le bv ;)
|
Nu ai specificat ce motorizare are .
Si o intrebare:unde ai gasit stopuri clare ? |
marfa 205 e una dintre masinile pe care le prefer ;)
|
ca motorizare ... 1360 cc + o ciudatenie de carburator
stopurile le-am adus printr-o firma de tuning sunt "made in taiwan" si sincer se vede... a cam inceput sa sara vopseaua de pe ele ... oricum nu mai conteza ca vor venii vopsit in culoarea caroseriei;) |
si ca sa ma mai laud azi am mai adaugat o cupa colectiei mele de cupe...locul 3 la concursul de accelerare de la sfantul gheorghe clasa 1000-1600cc
|
4 Attachment(s)
si neste poze in actiune
|
apropo... cati caluti are?
|
in talon zice ca are 60 de caluti...dar cati or fi murit...oricum ieri m-am dat cu carburatorul defect...din 4 pompe de vacum imi functioneaza numa una...:sad: ...poate daca era totul in regula scoatem un timp mai bun;)
|
in curand poze cu cupele pe care lr-am castigat cu al meu 205 ;)
|
bv .,..... e tare .... bv .. tine-o tot asa ... avand in vedere ca ai facut toate acestea pe cont propriu obligatorilu ==> ca din buzunaru tau :D
|
All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2025 4Tuning