![]() |
Ce telefon imi recomandati?
As vrea sa imi cumpar si eu un telefon, Nokia de preferat care sa ma ajute mai mult la internet... adica sa fie facut mai mult pentru internet si sa aiba un ecran mai maricel. Daca se poate unul pe care sa mearga gps.
Eu as avea bugetul de cam 450 ron maxim. Nu ma intreseaza neaparat un produs nou. Acum am un Nokia N73 care nu are probleme, dar m-am plictisit de el si vreau ceva pentru internet. Astept "parerile" voastre nu "ofertele" pentru ca nu dispun de cei 450 ron momentan. :D |
Re: Ce telefon imi recomandati?
Eu mi-am luat de o luna un Nokia 2730 Classic, este foarte aspectuos, cel putin mie imi place mult, bateria ma tine ~7 zile dar nu il folosesc des deoarece mai am un alt telefon.....si la pret este foarte convenabil ~ 300 ron daca il achizitonezi la liber.....(3G, camera de 2 megapixel, radio, mp3, e-mail si altele)
|
Cauta ceva touchscreen, sa navighezi pe net din taste e infect.
|
Quote:
vreau ceva care sa se bazeze pe internet... ceva din seria E-urilor de la Nokia sau altceva bun pentru navigat |
Eu iti recomand Nokia e65 .. il am de cateva luni si se comporta foarte bine pe retelele wireless .. 2mpx , microSD , symbian OS 9.1 .. e un telefon foarte bun .. si este printre cele mai ieftine telefoane cu wi-fi :)
Spor la alegerea unui telefon !! :) |
Quote:
dar nu ma simt multumit parca era mai bun n73-ul... totusi cred ca o sa vand e65 cu 270 ron mai pun ceva si imi iau ceva pe la 7 mil... si cu touch-screan... mai astept pareri |
eu zic sa mai pui ceva sa-ti iei iphone .
|
Quote:
|
intradevar, e ok si n95, d-ala am si eu si sunt multumit mai ales ca are wlan
|
Quote:
ieri am facut schimb cu o fata si i-am dat e65 la schimb pe un i-phone 3g... dar mi se pare mult prea complicat... m-am hotarat ce vreau... si-a luat un prieten ieri nokia n95 de 8giga... nou made in Finland si merge excelent... m-a impresionat si camera video... defapt tot... asta cred ca o sa imi iau... dar mai astept o luna ca sa fac rost de bani topicul se poate inchide sau pentru cei care nu stiu ce telefon sa isi aleaga sa lasam topikul deschis... |
eu zic sa pastrezi iphoneul, dupa ce te obisnuiesti cu el e foarte bun, mai ales ca e mai rapid decat n95 in cam toate
|
adica mai dai si diferenta pentru n95? ce iphone este?
|
i-phone este 3g... si nu stiu foarte multe despre el...
dual sim... camera nu scrie cat e... dar din cate stiu eu e 1.3 mp3/mp4... full tochscrean... internet... wifi (dala pentru net gratis) are 32 de giga memorie interna... si stiu ca e cam 10 mil unul am un prieten care are la fel la fel ca asta, dar e replica si face aceleasi lucruri doar ca nu are wifi (dala pentru wairles) si nu se vad filmele asa bine pe el... dupa 20 minute incepe vocea sa o ia inainte si filmul propriu-zis ramane in urma oricum il voi tine inca minim 2 luni asa ca sa mai strang bani sa imi iau un n95 nou... :rolleyes2 oare sa fie replica si al meu... desi nu pare aa inca o chestie care o face al meu este ca nu citeste unele formate video mp4... adica imi da redare doar la sunet |
atunci iti spun cu mana pe inima ca ai luat teapa cu o copie
|
Quote:
nici asta nu ramene la mine:)))))))))) looool nu am facut atatea schimburi cu tel in viata mea si fac acum intr-o saptamana trebuia sa raman cu n73-ul... apropo i-phon-ul se da la schimb maine pe un 5310 xpres music la cutie folosit decat 22 ore... arata impecabil si o diferenta de un milion :D deci revin iar la nivel... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning