![]() |
Vand ce mi-a mai ramas de la Oltcit...
Se vand urmatoarele:
-aprindere electronica completa(delcou,capac,modul made in germany,2bobine de inductie)-100lei -praguri clasice-30lei(astea nu stiu cat le mai tin ca le am in spatele blocului langa geam ) -praguri impletite(nefinisate doar scoase din matrita)-30lei -un carburator 1100cmc reglat mai de "fuga"(asa mi sa zis cand am luat motoru cu totu` de aici de pe forum)-50lei -un alternator paris-rhone-nu prea incarca el cum trebuia deci daca vrea cineva sa dea ceva pe el e binevenit -un placaj spate e cam ciuruit cu gaurile de la boxe-iarasi daca vrea cineva sa dea ceva pe el e binevenit Daca imi mai aduc aminte de ceva o sa scriu aici. Ym: Flocea_yo Tel:0761380018 |
Re: Vand ce mi-a mai ramas de la Oltcit...
sus cu ele...a plecat alternatoru`
|
up...
|
up...
|
salut.ai cumva sonda aia din rezervor cu plutitor?
|
salut..n`o am..am doar ce am scris mai sus si cateva maruntisuri o sa ma uit dupa ele..si le scriu aici..
|
pune si u o poza cu carburator are sigilele pe el
? |
6 Attachment(s)
uite poze si cu carburatorul...se mai adauga si 3 pivoti dar nu stiu care cum sunt(Am obs ca sunt diferiti),sunt noi dar nu stiu daca are ceva deoarece sunt cam ruginiti.
|
s`au dat aprinderea si pivotii,restul raman valabile
|
-praguri impletite(nefinisate doar scoase din matrita)-30lei
-un carburator 1100cmc reglat mai de "fuga"(asa mi sa zis cand am luat motoru cu totu` de aici de pe forum)-50lei -un placaj spate e cam ciuruit cu gaurile de la boxe-iarasi daca vrea cineva sa dea ceva pe el e binevenit Si mi`am adus aminte ca mai am placutele de pe spate cu Citroen si Axel 11R. Ym: Flocea_yo Tel:0761380018 |
Ai promis ceva cu carburatorul acela .....
|
sa stii ca cam asa e:lol:,sincer uitasem,pai daca e dai un semn pe mess sau mai degraba la tel si vedem noi cum facem.
|
pragurile le iau eu.. daca mai sunt !
|
pragurile mai sunt(cele impletite),dar au o mica fisura,cel mai bine daca esti din bucuresti poti sa dai o fuga sa le vezi..
|
nu sunt din bucuresti :) ai cumva o poza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning