![]() |
Ziua 4SS & Evo Crew - Duminica 14 mai.. GRATAR
Salutare !!! Ce ziceti duminica asta sa facem un mare gratar, o iesire la iarba verde, femei, muzica, etc... pentru a serba 2 ani, respectiv 1 an de existenta ????
Ce ziceti ??? Haideti sa stabilim repede, ca mai e putin pana duminica. Si sa putem anunta pe site si forum. Bafta !!! Si La Multi Ani ! ;) |
Re: Ziua 4SS & Evo Crew
ce beton ar fi... La multi ani 4ss din partea noastra!!!... vad ca m-am trezit cel mai de dimineata dintre toti :)
P.S. Acum am vazut... ori ceasul forumului e dereglat ori m-am tampit eu. |
4ss vs Evo la gratar ..... Va fi cel mai tare gratar :D iures mare ;) abia asteptam
|
:evil: stai sa vdm de vreme, a draqu... :evil:
|
Se zvoneste cum ca duminica ar fi 25-26 de grade !! Speram noi !!
|
Eu sunt intru totul de acord :)
Si vin SIGUR ! ( nu de multe ori se nimereste sa pot si eu veni la un gratar) LET'S MAKE THIS ! ;) P.S. Multumesc pt stickere, Hondare ;) |
Bai tata bai ....e na ca asta chiar e ceva.
Evo si fratiorul mai mare , ies la "joaca" impreuna :D Sa vedem de vreme , ca restul nu are cum sa nu iasa bine. |
da, foarte tare.
si eu sunt de acord si sustin ideea. voi fi prezent. problema e sa ma trezesc ca sambata seara am petrecere :D PS LA MULTI ANI 4SS ! ! ! |
Hai hai.. ca vremea o sa fie buna... si daca nu, ne luam haine groase :)
|
ne vedem dc e duminica la ora 10 in parcare victoriei :D
|
e soare e frumos maine o sa fie o nebunie O NEBUNIE cine vine cu mungia de fussbal?
|
Mingea ca mingea... dar nu uitati de obiectu muncii... GRATARELE!!! :D
|
aducem aducem shi gratare :d cand o sa il vedetzi pe-al meu o sa o luatzi razna :D mare gratar ce am de incap 2 mici pe el :D
|
maine eu o sa apar mai tarziu cam de facut niscaiva poze.
Aduceti gratarele, micii si carbunii, adica materia prima neaparat !!!!! Si sa mergeti cat mai rpd ca azi am fsot pe acolo si era full din cauza vremii. Babyblue, anunta tot romanul sa vina maine, ori va vedeti la 10 in victoriei ori in Baneasa pe platforma de la Casa Alba din spate. |
Anuntul global ;) https://forum.4tuning.ro/announcement.php?f=95&a=16
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning