![]() |
Jbl model necunoscut!
3 Attachment(s)
Daca cunoaste cineva subwoofer, l-as ruga sa imi dea cateva detalii despre el, precizez ca este de 12" sau 30 cm, cutie bass reflex.Cel mai mult ma intereseaza ca sa stiu ce statie sa pun pe el.
Multumesc anticipat. |
Re: Jbl model necunoscut!
Nu il vinzi?:))
|
In primul rand nu-i jbl, as estima ca are 250 w sinus, pentru a fi sigur trebuie desfacut si vazut.
|
Pe difuzor nu scrie nimic si de ce nu ar fi jbl?
|
pt ca nu prea arata a ce a facut jbl pana acum. pune mana pe o surubelnita si vezi ce scrie pe el
|
intradevar incinta e jbl dar difuzorul banuisc ca ar fi gz , un model vechi , atasez si un link cu difuzorul in cauza numai ca ie pe 10 " , banuiesc .
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1266960898 |
Am pus pana pe surubelnita , ca era pus invers cu magnetul afara si nu scria nimic pe el.Ce as vrea eu mai mult sa stiu , daca merge sa pun un monoblock pe la 500 600 watti?
|
Deobicei nu puterea prea multa dauneaza ( daca e reglata bine statia), ci lipsa puterii si a curentului. Deci, nu ar avea de ce sa nu mearga la 500-600 W RMS.
P.S.: Mai conteaza mult si incinta in care este difuzorul. ;) |
Vroiam sa stiu , ca sa nu pun o statie mica pe el si sa nu dea totul din el.Cat despre incinta nu stiu ce sa zic daca e potrivita sau nu, astept de la voi cateva sfaturi!
|
Deci nimeni altcineva numai stie nimic?
|
Up..........
|
Up..........
|
Alooo, nu e bazar. Nu mai da UP ca nu are nici un rost.
|
Se poate inchide!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning