![]() |
Peugeot 407 Silhouette
Technical Specifications:
Engine Type: V6 Displacement cu in (cc): 180 (2946) Power bhp (kW) at RPM: 312(230) / n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: 270(365) / n.a. Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: vented disc/vented disc Tires F-R: 235/35 - 265/30 R19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 182.1 × 74.1 × 53.4 Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): n.a. Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
:shock: e bestiala :shock:
|
Intr-adevar, masina e piesa de colectie, dar topicul ce cauta la Tuning Design? Asta-i topic pentru \"inventiile\" noastre.
Topic mutat la Masini tari. |
imi cer scuze GABI trebuia sa il pun aici :(
|
THIS IS FUCKIN` CRAZY !!!!
SUPER SUPER SUPER SUPER SUPER TARE MASINUTA... :wink: |
masina e super, arata bine de tot, si din cate am citit pe mai multe site-uri are performante
offtopic: mi-se pare mie sau in ultima poza masina este condusa de o tipa? |
407
\"OUT OF CONTROL\"
Imi place Peugeot 407 da cu credem ca o sa areate asa de bine. |
Acum ramane sa se mai si fabrice in serie...ceea ce nu cred :wink:
|
are cineva idee cam cat costa sa-ti faci ceva de genu ala ? ...sau daca poti s-o cumperi gata facuta cat costa ? :lol: :lol: :lol:
|
se pare ca masina nu va fi facuta in serie ci va participa in DTM :D
|
Betn masinutza ...
Am vazut-o la o prezentare pe motors tv acum 3-4 luni ... Ce fugea pe pista s-a terminat ... Frumoasa ... Pacat ca e frantzuzeasca ! 8) |
pacat ca e frantuzeasca DE CE????? :?
|
\"pacat k e frantuzeasca\" poate k el detesta masinile din tara vinului....parerea mea:p
Oricum ce e e si asta cu adevarat e...:D:D:D ff smechera |
f misto masina, mie imi place si 407`le de serie, dar asta e tare tare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning