Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 un pic modificat (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/172011-golf-3-pic-modificat.html)

volidu 23-02-10 00:47

Golf 3 un pic modificat

3 Attachment(s)
O sa prezint si eu masina mea aici, dupa mai bine de 3 luni de cand zic eu ca am terminat-o.:-)

An fabricatie 1992
2 portiere
Motor 1.4 ABD
Full electric
Scaune incalzite
Inchidere centralizata
Jante OZ 15'
+ alte modificari

volidu 23-02-10 00:50

Re: Golf 3 un pic modificat

O sa urc curand mai multe poze cu masina in starea in care se afla si cum au evoluat usoarele modificari.

Shuba88 23-02-10 02:19

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos :D
Imi place mult interiorul, nu prea am vazut peaici interior asa frumos la un golf3.
Ca idee:
-da jos husa de pe volan sau ce o fii ca nu da deloc bine cu restul
-incearca sa cobori un pic masina si va schimba mult aspectul ;)
-bara fata este un pic aiurea, nu stiu exact ce..dar ceva nu-mi place la ea

In rest numa' bine :D

ge0rge 23-02-10 08:09

dragutza sa zicem.. parerea mea sa dai stickerele jos, astupa si semnalizarile din bara.. pune niste faruri cu semnalizari in ele.. :D un nr patrat(gen moto) prizele de aer de jos si buza revopsite in negru.. si in spate daca ai pune nr`u in bara.. ar arata fain.. (parerea mea) bafta la modificari !

PDV_1989 23-02-10 10:30

Ai putea sa ii faci pleoapa sa vina din capota ca se vede aiurea asa , vopseste prelungirea din bara de jos in negru si astupai semnalele cum au mai zis unii colegi de pe forum. Bafta.

volidu 23-02-10 14:25

Bara fata o sa o remodific, vreau sa o fac mai clean decat e acum astupand toate gurile de aerisire si semnalizarile + o suspensie sport dar sa se faca mai frumos afara si poate mai astupa si astia gropile ca deja prelungire de vr6 e flenduri.

volidu 23-02-10 14:38

3 Attachment(s)
Asa arata cand am cumparat-o

RideTheRiddle 23-02-10 14:42

super mijto masina! ce ii mai trebuie e o suspensie si un volan sport alb

volidu 23-02-10 14:45

2 Attachment(s)
Dupa ce am foliat geamurile si capota....

volidu 23-02-10 15:15

6 Attachment(s)
Si apoi a inceput distractia
Am dat bordul jos pt ca aveam probleme cu incalzirea, aeroterma era varza si trbuia un pic reconditionata.

volidu 23-02-10 15:23

2 Attachment(s)
Si daca tot l-am dat jos m-am gandit ca i-ar sta mai bine alb si l-am foliat.
Nu a fost deloc usor avand in vedere ca a durat vreo 8 ore sa il foliez si a fost destul de dificil.

valyh 23-02-10 16:21

frumos tare golful...incearca sa mergi pe clean...sa scoti bandourile, sa scoti semnalizarile din bara dupa cum multi au zis...sa ai multa grija de ea...apropo cat te-a costat infoliatul bordului?

mad_runner 23-02-10 17:34

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3116311)
frumos tare golful...incearca sa mergi pe clean...sa scoti bandourile, sa scoti semnalizarile din bara dupa cum multi au zis...sa ai multa grija de ea...apropo cat te-a costat infoliatul bordului?

l-a foliat el in camera de camin ...

volidu 23-02-10 19:35

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3116481)
l-a foliat el in camera de camin ...

exact.....bordul eu l-am foliat, si nu stiu pe nimeni care se ocupa cu asa ceva, doar cei care se ocupa de tapiserii poate daca le duci bordu il imbraca in piele.

valyh 23-02-10 19:37

da...e o idee...nu credeam ca l-ai facut tu...arata excelent...eu ma gandeam sa il vopsesc dar nu cred ca e cea mai buna solutie...sunt curios cum rezista la zgarieturi

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning