![]() |
Golf 3 un pic modificat
3 Attachment(s)
O sa prezint si eu masina mea aici, dupa mai bine de 3 luni de cand zic eu ca am terminat-o.:-)
An fabricatie 1992 2 portiere Motor 1.4 ABD Full electric Scaune incalzite Inchidere centralizata Jante OZ 15' + alte modificari |
Re: Golf 3 un pic modificat
O sa urc curand mai multe poze cu masina in starea in care se afla si cum au evoluat usoarele modificari.
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos :D
Imi place mult interiorul, nu prea am vazut peaici interior asa frumos la un golf3. Ca idee: -da jos husa de pe volan sau ce o fii ca nu da deloc bine cu restul -incearca sa cobori un pic masina si va schimba mult aspectul ;) -bara fata este un pic aiurea, nu stiu exact ce..dar ceva nu-mi place la ea In rest numa' bine :D |
dragutza sa zicem.. parerea mea sa dai stickerele jos, astupa si semnalizarile din bara.. pune niste faruri cu semnalizari in ele.. :D un nr patrat(gen moto) prizele de aer de jos si buza revopsite in negru.. si in spate daca ai pune nr`u in bara.. ar arata fain.. (parerea mea) bafta la modificari !
|
Ai putea sa ii faci pleoapa sa vina din capota ca se vede aiurea asa , vopseste prelungirea din bara de jos in negru si astupai semnalele cum au mai zis unii colegi de pe forum. Bafta.
|
Bara fata o sa o remodific, vreau sa o fac mai clean decat e acum astupand toate gurile de aerisire si semnalizarile + o suspensie sport dar sa se faca mai frumos afara si poate mai astupa si astia gropile ca deja prelungire de vr6 e flenduri.
|
3 Attachment(s)
Asa arata cand am cumparat-o
|
super mijto masina! ce ii mai trebuie e o suspensie si un volan sport alb
|
2 Attachment(s)
Dupa ce am foliat geamurile si capota....
|
6 Attachment(s)
Si apoi a inceput distractia
Am dat bordul jos pt ca aveam probleme cu incalzirea, aeroterma era varza si trbuia un pic reconditionata. |
2 Attachment(s)
Si daca tot l-am dat jos m-am gandit ca i-ar sta mai bine alb si l-am foliat.
Nu a fost deloc usor avand in vedere ca a durat vreo 8 ore sa il foliez si a fost destul de dificil. |
frumos tare golful...incearca sa mergi pe clean...sa scoti bandourile, sa scoti semnalizarile din bara dupa cum multi au zis...sa ai multa grija de ea...apropo cat te-a costat infoliatul bordului?
|
Quote:
|
Quote:
|
da...e o idee...nu credeam ca l-ai facut tu...arata excelent...eu ma gandeam sa il vopsesc dar nu cred ca e cea mai buna solutie...sunt curios cum rezista la zgarieturi
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning