![]() |
EVO VIII JDM
3 Attachment(s)
Salut tuturor.
Asta e masina mea:EVO VIII JDM,an fabricatie 2004,cumparata din UK in 2009. Am de gand sa o prepar de gr N. sau H. Revin cu poze :D |
Re: EVO VIII JDM
Frumoasa...
Baga poze cu interiorul... Cu ce vrei sa incepi la ea? |
Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!
|
Am inceput de aproape un an proiectul,dar numai acum m-am hotarat sa o pun pe forum.
Primul lucru pe care l-am facut a fost inlocuirea evacurarii stock. Am montat o linie completa de gr. N de la HJS Motorsport-diam 63,5 mm Se poate vedea in poza cu masina din spate. Revin cu poze. Quote:
|
Multumesc mult:D
Quote:
|
2 Attachment(s)
Iata evacuarea HJS despre care vorbeam.
Prinderea rigida pe punte si catalizatorul montat in spate. Downpipe-ul este tot de gr.N si tot HJS :D Cine are nevoie de o evac.completa de serie? |
Super frumoasa masina! Si eu am un Evo 8 dar mult mai calm fata de al tau( adica fara componente de rally). F tare esapamentul. Arata ca finala de la Suzuki GSX-R 100:)). Daca intrebai anul trecut de evacuarea stock o luam eu ca mi-era groaza de ITP cu a mea evacuare de 90.
Sa te bucuride masina! Numai bine! |
Foarte frumos sa il stapanesti sanatos si fara incidente ... Cat te-a ajuns aceasta masinuta ?
|
Am cumparat-o cu 10000 de lire sterline si am investit cam 6000 de euro pana acum.
Quote:
|
baga mare. frumoasa masina.
|
1 Attachment(s)
O poza facuta azi.
Am montat bara de evo9 si vortexul pe plafon. Aparatul foto cam naspa... Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa ce am schimbat linia de esapament,am inlocuit volanul de serie cu un volan Sparco .
Sa eliminat cu aceasta ocazie tot sistemul de airbag. Am montat si un quick release de gr.N Sparco. Si inca o poza de azi:-) |
Quote:
|
foarte tare vad ca te-ai bagat tare in ea de la inceput:) .. lasi asa volanul pe partea dreapta sau il schimbi pe stanga ?
|
All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2025 4Tuning