Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - YOKO28 (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/171658-machetele-mele-yoko28.html)

YOKO28 21-02-10 14:27

Machetele mele - YOKO28

27 Attachment(s)
Cum spune si titlul va prezint si eu cateva machete lucrate manual de o cunostinta si sant facute din cartele telefonice cartoane si diferite materiale :shock:

YOKO28 23-02-10 08:53

Re: Machetele mele - YOKO28

nu a placut la nimeni machetele astea sau nu a displacut la nimeni de nu ati lasat nici un comentariu sau parere?

DTH 23-02-10 11:42

Nu prea sunt pasionati pe aici de "cartoane" sa zic asa dar sunt dragute ..am vazut intr-o poza ca ai un tir mercedes negru si nu pare a fi din carton ...prezinta-l aici :-P

YOKO28 23-02-10 14:29

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3115518)
Nu prea sunt pasionati pe aici de "cartoane" sa zic asa dar sunt dragute ..am vazut intr-o poza ca ai un tir mercedes negru si nu pare a fi din carton ...prezinta-l aici :-P

salut am precizat de la inceput ca nu sant machetele mele ci a unei cunostinte iar daca nu spuneam ca sant confectionate manual nu cred ca iti dadeai seama:D cel negru e cumparat si de aia nu mi sa parut asa interesant si nu iam facut mai multe poze ;) mi se par mai interesante cele facute manual decit cele care te duci la magazin si le cumperi;)

DTH 23-02-10 14:37

Mai , sincera sa fiu daca stau si ma agit pentru o macheta in genul asta sa o fac , crede-ma ca o fac ...deci nu este ceva greu deloc , mai greu e sa faci o macheta din fier cu plastic bla bla bla sa ii faci tot designe-ul ca in realitate & co + ca este mult mai interesant , dar acuma na fiecare cu gusturile lui :)

Si pana la urma , te apuci de colectionat ceva anume sau doar cu aia ramai ? :)

YOKO28 23-02-10 15:07

4 Attachment(s)
eu personal detin doar o macheta Renault 12:D achizitinat nu de mult de la un utilizator al forumului.De achizitionat as mai achizitiona o macheta de nova sau supernova dar nu se gasesc :sad:sau nici nu au fost facute de loc machete la astea :sad: pss chear te rog sa te agiti sa vedem daca e asa usor cum zici :D numai bine ;)

DTH 23-02-10 15:30

Daca m-ar fi pasionat ma agitam , dar cum nu ma pasioneaza nu stau sa-mi pierd timpul decat cu tuning machete ...adica vopsit , tunat etc ...+ ca nu imi plac machetele astea , tiruri ...decat machete sport , rally , classice etc ...:) numai bine si tie ;)

enDzo 24-02-10 09:08

Sunt frumoase si speciale in felul lor... dar apreciez mai ales rabdarea si efortul depus pentru construire si consider, atat cat ma pricep, ca s-a pastrat "linia" modelelor originale (1/1) ... nu e usor... pentru mine unul, nu.

Racer21 24-02-10 14:59

Foarte frumos realizat Renault 12! ;) Il ai de la glockedprod, nu? Frumoasa macheta, la cat mai multe! :-)

YOKO28 24-02-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3119330)
Foarte frumos realizat Renault 12! ;) Il ai de la glockedprod, nu? Frumoasa macheta, la cat mai multe! :-)

ie din iasi baiatul de la care lam luat dar nu mai stiu numele lui de pe forum:rolleyes2

getea250 07-03-10 10:31

Sunt frumoase machetele, eu apreciez rabdarea si creativitatea celui ce le-a facut. Succes.

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning