![]() |
BMW e30 turbo by EPS
1 Attachment(s)
Motor m20B27 reconditionat.
Ca modificari ce tin de putere ar fi un kit turbo custom, axa cu came si ecu remap. Reglajul motorului a fost facut in timp real pe dyno. Presiunea este de 1.2 bar iar rezultatul.... |
Re: BMW e30 turbo by EPS
Interesant ca nu vad nici un comentariu aici
Mie mi se pare ok, de fapt O.K. (!), ca dintr-un motor ETA de 127 CP sa scoti 370 CP si 478 Nm, adica sa TRIPLEZI valorile... dar, deh, nu-s decat (!) 380 de cai. Probabil ca suna mai bine 600 HP din 400 fiindca, vorba aia... sunt 600 (chiar daca nu-i decat un castig de 50%). Sucita mai este lumea! Ma gandesc ca si 1.000 de cai, peste un an sau doi vor fi insuficienti... dar numai pentru noi, romanii coate-goale, mancatori de seminte atotstiutori de "tiunynng". Revenind la acest thread, cam ce s-a facut aici astfel incat sa se obtina un astfel de castig SUBSTANTIAL de putere si cuplu? Si, de unde e masina, poate si o fotografie...? |
Totusi e un lucru bun ca inca nu a comentat nici un carcotas pe threadul asta... bine nici nu prea ar avea ce...
|
Pe langa modificarile enumarate in primul post ar mai si chiulasa care este de 2.5 + supape mai mari cu 1mm, cam atat...
Restul modificarilor tin de calcule si "potriviri" de piese pentru rezultatul dorit. |
e o reteta stiuta doar de proprietar si de baietii care au facut masina...plus altii cativa....
dar masina trage f grav....costel zicea ca si cu r888 tot nu e multumit, si ca ar vrea un grup mai lung... |
falicitari pt masina TED si felicitari celor care au facut-o sa mearga asa. masina este extraordinar de rapida.
|
Ce zici vpp,vii cu catalin la tulcea?
|
Felicitari! Tocmai am mancat bataie (vreo 4 lungimi) de la chestia asta. Eu am mers cu ceva intre 1,0 si 1,1 bar, ceea ce inseamna puteri aprox. egale. Am plecat bine, am schimbat cand trebuie... totul a fost OK. Nu pot sa ma plang decat de cutia mea cu rapoarte cam scurte. Felicitari!
|
as putea sa stiu cat a costat proiectul asta? asta daca nu este cu suparare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning