![]() |
Doresc sa primesc oferte pentru un Interior Custom
5 Attachment(s)
Am un Aro 324 si vreau sa il modific total interior . Caut atelier in Constanta sau Bucuresti care poate face asa ceva.Modificarile ar fi in fibra si lemn si ar fi cam aceastea cat mai identice cu cele din poze :
1.Fete usi cu incinte de boxe (1 singura boxa pe fiecare usa ) si cu maner 2.Plansa de bord cu placa de lemn pt ceasurile de bord (ma intereseaza placa , ceasurile de bord vi le dau eu sa le puneti acolo apoi le adaptez eu ) 3.Calu acela pe mijloc cu locurile pentru schimbator viteza si reductor(aici va fi un pic mai greu si o sa iasa putin diferit c ala mine sunt dispuse altfel decat in poze ).Ma intereseaza ca acel cal sa vina pana in spate iar in partea din spate sa vine exact ca in poze 4.Plafonul ci incinte pentru 2 sau 3 boxe Astept oferte cu preturi , ma intereseaza urgent ca daca e eu saptamana viitoare deja pot lasa masina pentru a se lucra .Masina va fi adusa cu scaunele deja puse (4la numar , 2 fata 2 spate ) pentru ca voi sa puteti lucra exeplar ..Ma intereseazacand o iau sa fie finisata (kit pe unde e fibra ca sa se poate vopsi )iar cum e la cal ca acolo vca fi imbracat in vinilin nu ma int de finisaje ca acolo se va pune un rand de burete . Pozele: |
Re: Interior Custom
inca mai astept oferte concrete cu pret
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning