![]() |
Viteza pe Traseu Montan Magura - Buzau 2006
Membrii Auto Grenn Club au participat la acesta cursa cateva detalii:
Intre 5 si 7 mai, Automobil Clubul Roman, filiala Buzau, organizeaza etapa a I-a si a II-a a Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan, intr-o locatie deosebita, in preajma localitatii Magura din judetul Buzau. Rezultatele primei etape a Campionatului National de Viteza pe Traseu Montan Magura - Buzau 2006 Clasament general: 1. Borlovan Alexandru 2. Kalman Vasile 3. Campeanu Mihai 4. Krepelka Alexandru 5. Morar Ionut 6. Mihalcea Bogdan 7. Pargol Mihai 8. Butka Gergely 9. Florea Cornel 10.Ciubotaru Paul Clasament Grupa H: 1. Borlovan Alexandru 2. Kalman Vasile 3. Campeanu Mihai Clasament Grupa N: 1. Mihalcea Bogdan 2. Gradinar Bogdan 3. Andras Grigore Clasament Amatori: Clasament general: 1. Perescu Cristian 2. Raducioiu Constantin 3. Ghita Mihai Constatin Clasamentele dupa prima Zi |
Rezultatele etapei a II-a a CN VTM - Magura 2006
Clasament general: 1. Borlovan Alexandu 2. Cimpeanu Mihai Gheorghe 3. Krepelka Alexandru 4. Kalman Kalman Vasile 5. Pirjol Mihai 6. Marcu Ionut 7. Mihalcea Bogdan Adrian 8. Butka Gergely Norbert 9. Ciubotariu Paul 10.Gradinaru Bogdan Clasament Grupa H: 1. Borlovan Alexandru 2. Cimpeanu Mihai Gheorghe 3. Krepelka Alexandru Clasament Grupa N: 1. Mihalcea Bogdan Adrian 2. Andras Gligore 3. Papp Stefan Alex Clasament amatori: Clasament general: 1. Perescu Cristian 2. Raducioiu Constantin 3. Ghita Mihai Constantin Clasamente ziua a-2-a |
Re: Viteza pe Traseu Montan Magura - Buzau 2006
2 Attachment(s)
doar 2 poze am de la aceasta cursa inerc sa fac rost de mai multe o sa revin
|
da...Marcu ionut imi e prieten. are o filmare facuta de la raliu. am sa o iau ,am sa o fac divx si am sa v-o pun la dispozitie...poate macar cateva minute din film mai importante.
|
k te asteptam cu filmul :)
|
19 Attachment(s)
Pt inceput cateva poze...cu baietii nostri. Pregatesc si filmulete...in curand
|
7 Attachment(s)
...si cateva filmulete...cum am promis
|
multumim foarte mult pr poze si filme o sa te intreb ceva pe mess :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning