Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Dacia Solenza cauta ajutor (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/17125-dacia-solenza-cauta-ajutor.html)

pac(cl02wop) 08-05-06 20:23

Dacia Solenza cauta ajutor

6 Attachment(s)
Am o dacie Solenza si vreau sa imi schimb eleronul si pragurile. Aratati-mi si mie cam ce ar merge mai bine la ea, astept parerile voastre(si cu poze).

horguemtuning 08-05-06 21:10

Re: Dacia Solenza cauta ajutor

4 Attachment(s)
Ti-as propune urmatoarele modele de praguri (cel de pe Laguna 2) , classice insa zic ca ii prinde bine , la fel si eleronul daca vrei doar sa fii un pic agresiv, iar daca vrei sa fii mai agresiv atunci iti propun combinatia de pe Solenza albastra cu pragurile Estrada (vezi poza galbena marita) si cu eleronul de aluminiu !

pac(cl02wop) 09-05-06 08:03

2 Attachment(s)
Eu ma gandeam la ceva mare ca in poza cu solenza albastra sau BMW-ul acesta, dar ar merge si ceva mai mic si nu stiu ce model ca nu prea am vazut.

pac(cl02wop) 09-05-06 08:09

La praguri sunt multe modele si inca nu m-am hotarat, poate reusiti voi sa ma lamuriti. Mai astept propuneri de tuning.:D

MKE 09-05-06 14:44

10 Attachment(s)
superrr... spoilerele fatza si spate , intradevar pragurile strica tot ...
incearca sa iti faci cateva idei din pozele de mai jos
P.S. pragurile de pe Logan cred ca sar potrivi ...(roagai pe baietzi cu virtual tuning sa ti-o faca )
P.P.S. vopseste oglinzile in culoarea masini vor arata mult mai bine

pac(cl02wop) 09-05-06 21:57

1 Attachment(s)
Multumesc pt parere si pt poze ca nu le aveam, ar merge asa ceva, dar parca prea iese in afara pragu, e prea bombat sau mi se pare mie.?!?!?

pac(cl02wop) 09-05-06 21:58

2 Attachment(s)
Voi ce parere aveti ar merge un eleron ca acesta si pe solenza.

Psycho 11-05-06 16:34

nuh .. nu cred .. .. sau nush ce sa zic .. poate se ocupa ceide la VT de el ..

Eugen_TL 11-05-06 19:27

cel mai potrivit eleron din cere postata aici mi se pare ala de pe aia portocalie...

de plasticul de pe usi nu vrei sa scapi?si de scrisul de pe spate si pe usa..si asta ar ajuta un pik..am sa caut sieu pt u niste eleroane si o sa-ti arat daca gasesc ceva interesant,potrivit kitului tau care e frumos!

pac(cl02wop) 11-05-06 19:52

Asta vroiam si eu sa fac, sa scap de scrisu de pe spate si sa vopsesc si plasticu de pe lateral si cu manerele si sa vopsesc si semnalele de pe spate in rosu.

Yackone 11-05-06 20:37

3 Attachment(s)
te pot ajuta si eu cu ceva ;)

Eugen_TL 11-05-06 21:22

Quote:

Originally Posted by pac(cl02wop)
Asta vroiam si eu sa fac, sa scap de scrisu de pe spate si sa vopsesc si plasticu de pe lateral si cu manerele si sa vopsesc si semnalele de pe spate in rosu.

ideea era sa scapi de tot de ea nu sa o vopsesti.. cumpara sistem de deschidere a usilor si portbagajului din telecomanda ca nu scump(scapi de manere si acoperi si la portbagaj unde se baga cheia) ... nu imi place cum sta cu eleronul ala micut...cred ca va trebui sa faci unu custom

pac(cl02wop) 11-05-06 22:05

E foarte buna idea cu deschidere a usilor si portbagajului prin telecomanda, nu mam gandit la asta, dar vreau sa ma ocum mai intai de eleron si praguri. O sa mai am o gramade de facut la ea de pus neoane sub masina in masina, sa schimb ledurile de la bord, sa ii iau alte huse si sa pun si presuri din aluminiu mai gros... si o sa mai gasesc eu cate ceva de facut.

pac(cl02wop) 12-05-06 22:12

2 Attachment(s)
va place cum arata asa?

pac(cl02wop) 12-05-06 22:19

2 Attachment(s)
am modificat si spatele merge asa?

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning