![]() |
Creste consumul de combustibil daca pun un Turbocherger pe un Astra F de 1.6????:D
Defapt am gasit un turbocharger electric universal. |
Re: Astra Turbocharger
Stai pe curu tau. Nu da banii pe prostii. Lasa turbo turbosuflantele pe curent ;)). Ce aiurea suna. Serios , pui asa ceva pe masina , si poate o sa traga chiar mai prost. Vrei turbina , apoi pune turbina serioasa , dinaia de metal , nu plasticuri la curent. Sau vrei ceva mai special , atunci Compresor mecanic
|
Obtii un efect de 10 ori mai bun cu un filtru conic.
In plus, consumul va creste din cauza consumului ridicol de curent al acestei prostii... |
curios...
am vazut ca pe o astra g de 1.6 16v sa obtinut o crestere de 18cp cand era cuplata acea chestie.... sunt curios si eu ce se intampla......cei care au asa ceva pe masina sa ne impartaseasca ceva pareri sau cei care au vazut chestia asta.... |
As vrea ceva compresor sau turbosuflanta adevarata nu de asta de jucarie(electrica) da sa nu uitam ca ii criza..:))=))
|
Quote:
E absolut imposibil sa obtii 18cp cu o amaraciune de-asta pe un motor de 1.6 aspirat. Pentru 18cp muncesti mult la motorul ala, bine ar fi sa se obtina asa usor. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning