![]() |
E60 - 535D
20 Attachment(s)
Remapare ECU 307H.P. Body Kit SP-LINE
|
Re: BMW E60 535D
Foarte frumoasa masina ..o stiu de pe b m w c l u b . r o ma bucur ca i-ai schimbat jantele acelea ac schnitzer... ii stricau tot aspectul ... erau prea mici ... arata mult mai bine cu cele actuale !!!
|
Salut.
Unii dintre noi stim deja masina, pentru ca ai mai prezentat-o odata --> https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...-facelift.html De ce era nevoie de un alt topic? :| |
salut. frumoasa masina.. si motorul:) cat ai dat pe jantele astea pe 19 de bmw? sunt moartea mea.. de mult vreau sa am si eu:)
|
Foarte bine spus ''unii dintre noi'' Este motivul pt. care este pusa din nou
|
Jantele au costat 1500e si le-am gasit in Bucuresti pe www.*********** dupa lungi cautari :)
|
Si masina ta este foarte frumoasa :) in primul rand pt. originalitate. Sa ai grija de ea :) Numai bine!
|
Quote:
|
Re: E60- 535D
Quote:
|
frumoasa masina///
dar nu te-ai gandit sa optezi pnt o alta culoare??este o culoare comuna si nu scoate kitul in evidenta;) ori cum bft cu masina//este deosebita:D |
Quote:
|
Quote:
Nu m-am gandit ca voi ajunge sa pun un kit pe ea si de aceea nu am optat pt alta culoare...oricum vroiam neagra...dar am luat ce am gasit atunci si chiar m-am grabit putin :) |
Quote:
|
Quote:
|
Re: E60 - 535D
am obs k ai shadow line.. i-ar sta bine niste nari negre... bn parerea mea:P as vrea si eu shadow:P dar ... de:) sunt f scumpe. mmm am obs k ai niste luminitze la numar in fata.. ce sunt alea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning