![]() |
Hel HONDA CRX
4 Attachment(s)
Deci poza Honda CRX 2 este fotografiata (n-am scanner) dintr-o revista de calculatoare unde era prezentata grafica 3d. De care is pasionat. M-am uitat pe uk.mobile.de si am gasit o honda crx. dar surpriza nu are nici macar euro3. defapt nici o honda crx 1 nu are eruo 3. iar eu is fan la honda crx 1 nu honda crx 2, care mi se pare ca arata ca o miata decupata. ma rog nu conteaza asta. ce tre sa ii fac la o honda crx 1 ca sa ii fac euro 3 ca sa o pot aduce in tara si sa ii pun si niste servomotoare la volan. care este site-ul de jenti de la lionheart ... vreau sa ii pun supercharger, turbo, injectoare, filtre ... the works. am 4000 euroi de dat pe masina si inca 2000 pot sa bag in motor si jenti. interioru later cand mai fac bani.
|
Re: Hel HONDA CRX
3 Attachment(s)
in primul rind , esti sigur ca vrei crx1 pentru ca sunt trei modele de crx, primul semanind foarte tare cu al doilea si al treilea este cel care nu mai are nici o legatura cu modelul care il arati tu in poze.
cit despre ceeace zici tu acolo este greu sa aduci o masina de afara. nu ai cum sa ii pui euro 3 pe o masina care nu are euro 3. deci automat o aduci degeaba, doar sa iti iei una varza dar inscrisa de aici din tara si sa ii faci recarosare uite link cu un CRX de vinzare. aici este neinscris de aia costa si atit, dar din cate stiu eu parca a rezolvat cu recarosare si a inscris-o https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...cp_xx4478.html uite aici poze cu crx-urile crx 1 crx 2 si crx "3" del sol se chiama |
Interesant. Oricum cea mai sexy daca pot sa zic asa mi se pare crx 1. pielea mea. e mai faina cu visualingul facut. Arata ca o masina frate. Nu imi plac masinile exagerat de rotunde. Arata ca o sticla de coca cola. I mean ... WTF. Sau urasc masinile exagerat de patrate Crysler C300 daca nu ma insel. Masina aia arata ca o lada de bere. Sry daca compar numai cu bauturi. Dar imi place palinca dar asta nu are o sticla anume. :P
|
Asa cum le numiti voi, CRX 2 este cea mai buna optiune, in special pt modificari, si asta doar in cazul in care nu te intereseaza Civic, Prelude sau Integra, care sunt toate mai iutzi dar probabil in romania mai rare si mai scumpe.Success
|
Sal'!! Eu conduc un CRX Del sol ( CRX 3 cum spuneti voi). 1600cmc DOHC VTEC 170cai fara modificari! Din experienta proprie si din ce spun prietenii, CRX 2 are performantele cele mai bune! Are numai 970kg si motorul B16A1 scoate 160cai. Motorul de pe CRX del sol este B16A2 si are putere mai mare dar masina cantareste mai mult (1160) si este un pic mai inceata. Daca vrei sa faci ceva acestor masini fara sa schimbi motorul ti-as propune sa mergi pe CRX 2 modelul SIR (VTEC). Modelul SI (non-VTEC)este ok dar...ma rog..presupun ca vrei "top of the range"! Ma bucur ca sunt mai multi impatimiti HONDA zilele astea.
|
pei baga frate ceva poze cu maina ta. si nu stiu cum de ai tu 170 de ci pe crx-u tau ca variatnta asta de motorizare a fost doar pentru japonia. de fapt toate din japonia au mai multi cai fata de cele din europa
|
4 Attachment(s)
Dupa cum am spus in celalalt topic am B16a2! Poza cu masina intreaga e facuta in ziua cand am luat-o! De atunci am pus jenti de 15" Mugen originale, pedale de curse, filtrul de aer (vine si teava luna asta), si are ambreaj nou! Sper sa fie numai atat ca ma cam gandesc daca sa o vand sau nu!
Cat despre ea cum merge...in curbe nu se compara cu CRX 2 pentru ca este grea. Am in spate cam 50kg de motorase si alte rahaturi pt acoperis si portbagaj deci 1160kg! Un prieten a avut CRX 2 dus pana la 185cai (de la 160 dar avea motoru cam terminat) dar cand a condus masina mea a spus ca accelereaza greu de pe loc dar nu se astepta sa fie asa rapida din start rulat! Pt a realiza defapt cat de mishto motoare si masini scoate Honda cu CRX-ul lui a batut un Subaru Legacy RS (intercooler nou, intreg sistem eshapare, BOV, si boost controller - 260cai) de la 80km/h la 190km/h...la 4-5 lungimi de masina! Cu a mea ar fi fost cam 2lungimi! |
uuuuuu, sa o stapinesti sanatos frate e beton masina.
|
Frumoasa foc... Si eu tot CRX 2 sau 3 vreau sa imi iau... :D
|
10 Attachment(s)
Cateva CRX'uri.. :)
|
E mai ieftina de cumparat din germania si e mai aproape.Imi place si mie masina asta.E HONDA,ce mai, masina japoneza!!(de turatii)!
|
nu toate japonezele sunt de turatii ;)
|
3 Attachment(s)
o masina nicuta pt. cures :|
|
tare aia albastra, pune pzoe sa vedem ce genti iai pus..?
:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning