![]() |
sistem audio
1 Attachment(s)
problema mea e cu legarea a 2 subwoofere la masina.
m-am sa leg un amplificator de HU iar dupaceea... sa filtrez iesirile de la amplificator cu 2 crossovere ... 1 crossover pentru fiecare subwoofer... e bine ceeace fac?? pe crossover scrie 200 W MAX. amplificatorul nu are filtre incorporate. o sa isi faca treaba filtrele din crossover?? P.S. asa m-am gandit eu sa fie sistemul meu ... :) din masina. precum in poza de jos :) |
Re: sistem audio
NU :PPP
glumesc... nu e bine gandita treaba dintr-un simplu motiv.. daca ai HU cu iesire de sub, automat are si x-over daca nu, si iei semnalul de la difuri, atunci iti trebuie sa gasesti macar un x-over activ, in nici un caz pasiv |
pe scurt nu e bine
legi difuzoarele in paralel sau in serie in fct de amp si de difuri pune mana si scrie exact ce ai |
chiar ca... sa stim si noi cu ce avem de-a face
|
Daca tot esti din Cluj, de ce nu dai o fuga la sfigmo sa arunce un ochi la ce ai acolo ? Gaseste el o solutie .
|
HU - ceva sony ( vreau sa il schimb ) ...
amplificator 2x40 W RMS e conceput pt medii... crossovere - Coral 300 PRX 200 W MAX woofere - Peerless 900206 - 25 cm. 4 ohmi. date nu shtiu pentru ele. |
aha...du-te la sfigmo :P
|
asta o sa fac :) ... sa se uite el ... si sa imi zica cam ce tre facut.
|
Foarte bine.
Bafta |
pai.. altceva ce pot sa fac?? ...
oricum, atunci folosesc filtrele pentru difuzoarele din fatza :) |
ahhh da... macar imi da cineva numarul lui Vlad de telefon... cei care il shtiu ... sau unde il pot gasi :) ?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning