![]() |
poze cu bora TUNING
49 Attachment(s)
pe acest topic vreau sa va rog sa puneti boze exclusiv cu BORA/ JETTA pt toti cei care au o mashina similara si vor sa se inspire. toti cei care vreti sa faceti si comentarii si sugestii referitor la pozele postate sunteti rugati sa o facetzi. asa ca go on
|
Re: poze cu bora TUNING
20 Attachment(s)
alte poze cu bora
|
care credeti ca e culoarea care prinde cel mai bine pe o bora tuning si ce spoilere ati pune pe ea? ati pune eleron? mojoritatea pozelor sunt fara eleron... credeti ca e suficient?... ashtept opinii
in curand mai multe poze |
12 Attachment(s)
Ce aveam prin calc :lol:
|
12 Attachment(s)
sa speram ca nu le aveai pastea!!!! :))))
|
6 Attachment(s)
Si mai am :D
|
19 Attachment(s)
niste poze
|
47 Attachment(s)
mai ma si io o serie... si tot nu mi-ati zis care credeti ca ii culoarea care prinde cel mai bine pe bora??????
|
13 Attachment(s)
ma bucur si eu de calitatile unei bora si vreau sa spun ca isi face super treaba chiar daca e stock... am sa pun o poza cu ea si cateva imagini cu ea tuningata virtual... care mai are poate sa puna linishtit vreau sa vad mashinile tuningate
|
Superbe sunt toate pozele
4 Attachment(s)
Stiu ca netul e foarte mare dar nici in halul asta ! Mia-ti dat la idei de tunat ... de am migrene de acum ... Sa vaz ce am si eu pe aici prin pc poze cu Bora ... Pozele puse pe acest topic sunt foarte bune ca sursa de inspirtie pentru altii ( care au bani ) ! Imi plac pozele si masininile puse de voi , sper sa va placa si ce pun eu ...........................
|
9 Attachment(s)
inca o serie k doar de aia exista internetu :rolleyes2
|
39 Attachment(s)
ink o tura de la mine...
|
1 Attachment(s)
poate ma ajutati vreunu din tre voi am vazut aseara la stiri la raliu din craiova cred o faza scurta la o cursa cu o bora tuningata in fata cam ca si imaginea pe care o atasez aici are cinvea mia multe date legat de mashina asta in ce orash ii etc????
|
da....bora p care ai vazut-o o sa o vezi probabil si in revista 4tuning pt k a fost declarata cea mai tunata bora din rom int/ext. Nu are doar spoileru fatza mod ci si pragurile si spatele, baghete cu leduri sub ea(7culori) triple clare, angeleyse, geamuri ionizate, dvd, 3lcd-uri, subwoofer...nush sa-ti zic mai multe, face parte din insane bucuresti. intra p forumul lor si o sa o gasesti acolo.
|
Salut ... Bora aceea este a mea ... :lol: ... :!: Ce pot sa zic ... este modificata pe ici pe colo :!: :rolleyes2 ... Mai multe detalii aici : http://www.insaneracers.ro/forum/viewtopic.php?t=306 ... :D ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning