![]() |
Vand eleron
vand un eleron de MINI cooper din carbon!!
|
Re: Vand eleron
O poza? Un pret? Un mijloc de contact? Greutate? ...
|
2 Attachment(s)
pozele sunt facute cu telefonul , este eleron original de mini cooper si imbracat in fibra de carbon cu rasina ... greutatea unui eleron normal !!! fibra de carbon are 128 de grame pe metru patrat !!
|
E pentru R50/53 sau R56?
|
Quote:
|
Scuzoaiele mele :P :
E pentru modele pana in 2006 sau dupa? |
Quote:
|
M-am interesat si este pentru R56. Nu se potriveste la mine din pacate. Spor la vanzare.
|
aveti grija fratilor, asta nu e eleronul lui! il incepusem eu pentru un client, si cand amicu lu asta mi-a dat teapa au ramas piesele la el... acuma jegu asta incearca sa o vanda!!!! o sa-l contactez pe proprietar!!!
|
normal ca nu stie, nu e a lui!!! e furata
|
Quote:
ps: domnule george ... mailurile de la tine sunt o comoara !!! :D ps2: nu credeam ca o sa mai pot face ceva .... insa romania incepe sa ma surprinda in mod placut! bafta la peste !!! |
ideea este ... ai spus ca este furata ? de unde este furata ? cine ti-a dat tie teapa ? sau mai bine zis cine a dat teapa .... hai sa facem putina lumina in cazul asta : https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...a/page-11.html
si va puteti convinge !!! |
Quote:
ba maimutoiule, eu i-am dat mesaj deja baiatului, si daca nu raspunde il sun eu ba prostule si cu ala nu te joci prapaditule |
daca il stiti pe baiatul cu mini cooper S rosu, JOHN WORKS EDITION (probabil singurul din romania, sau cel putin in bucuresti), cu id de mess spagadi, va rog anuntati-l de acest topic ca eu nu mai am numarul lui!
Ca eu nu am putut sa ii termin in timp piesa e una, si la faza asta ii raman dator, dar cat timp cornel ti-a dat-o sa o vinzi in loc sa o dati macar omului inapoi sa i-o termine altcineva gandindu-te ca el o sa dea vina pe mine, pai iti meriti bataia |
Quote:
Cum zici tu george , m-am saturat sa tot vorbesti ... eu tot o sa vand eleronul pt k nu mi-am scos eu paguba....cat despre baiatul despre care vorbesti tu si caruia tu i-ai dat teapa ... am vorbit cu el si a cumparat de la Bavaria si eleronul si inca ceva ... ! Daca tot zici k vorbeai cu el de ce nu il suni !! sau macar de ce nu i-ai raspuns la telefon sau baiatului cu alfa de ce nu i-ai dat piesele sau celui cu smart-ul ...sa mai continui ? Pana nu imi vad eu piesele ... nu o sa incetez sa vand cupra lip-ul si nici eleronul ;) hai mai vorbim ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning