![]() |
E36 - miauuuuu
9 Attachment(s)
Asta este pisica mea :rolleyes2
Merita? |
Re: E36 miauuuuu
Revin cu interior :lol:
|
ce sa merite ? :-)
|
sa o pastrez?
sa ii adaug cate ceva:D |
Păstreaz-o! Mie unul îmi place foarte mult această combinaţie de culori!
Dar parcă grila era mai faină neagră! Ahhh... ce ar merge un kit de M pe ea... Succesuri! |
a avut si nas negru da parca nu prea o avantajeaza!
M-ul ar fi urmatoare combinatie cu siguranta :D |
faza cu merita a fost cea mai tare :lol::lol:
dupa mine mai ai multe de adaugat pe ea dar ideea e sa fie bani ca de munca mai este la masina asta daca vrei sa o faci cu mult bun gust. bafta!! |
frumoasa....masina
dar nasu ala portocaliu este ciudat rau/// pe negru io zic ca ar arata mai bine// dar cum gusturile nu se discuta si tie iti place...:lol: |
multe:O
nu-mi plac extravagantzele nu am de gand sa-i pun vre-o priza de aer ala vitan :)) |
la cum arata nu mai ai trebuie nimic din vitan:)
Frumoasa frate bafta cu ea in continuare ;) |
Quote:
1. Pachet M 2. Schimbate farurile aftermarket cu unele Hella daca sunt bani 3. Schimbate narile de preferat (tine de gust) cu unele negre sau carbon Bine mai pot intra in detalii marunte daca vrei! Crede-ma mai poti face destul de multe la ea fara sa aiba vreo legatura cu Vitanul! |
Quote:
|
frumos tare pisicu jantele imi plac cel mai mult.nasu e cel mai ....dar imp e sa-to placa tie
|
Re: E36 - miauuuuu
Frumoasa culoare + jantele. Nasu portocaliu este mai rau decat "nuca in perete".
|
Re: E36 - miauuuuu
foarte nice pisica...
dai si tu grilele negre sau cumpara unele negre, bagai un kit de M ( iti vand io unu daca vrei :lol::lol:) iai o suspensie, niste roti cu buza ( dar sunt frumoase si astea) si eventual fa'o toata o singura culoare...la preferinta sau ce scrie in talon :P |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning