![]() |
VT UserGroup || Masina1 vs. Masina2
3 Attachment(s)
Votati care e mai frumoasa ... masina1 sau masina2
PT securitate am ales modul acesta d votare ... knd e gata pollul veti afla a cui era masina 1 si masina 2 |
Re: VT UserGroup || Masina1 vs. Masina2
2 .....mah sobolan mic ce esti :)
|
Masina 2 , cu toate k e resized ... :| Dar sa stii k asta nu e o metoda excelenta pt a preveni "botzii de votare" ! ;) :peace:
|
uhmmm, piesa... am votat cu mashina nr 2. ;)
|
bah kair nu inteleg c va place sa faceti evazarile alea p lateral...arata najpa rau d tot... mai bine o lasi normala... votat masina2
|
masina 2 are 2 probleme.....mari si varza :)
1: roata fata la indreptare ar lovi in aripa, clar, datorita unghiului actual de bracare, nu trebuia sa se vada partea de sus..asa mult in afara rotii(comparati cu poza stock), clar e prea mare roata pt aripa aia 2: bordul virtual, transpus pe parbriz e aiurea(acul vitezometrului e la 0..si e in stanga..nu in dreapta), nici macar nu e in oglinda, cine ar trebui sa vada datele, soferul sau cei de afara??? :lol: interesant paintjob though :-P masina 1: grilajul de jos din bara e neuniform la mijloc, mica greseala... imi place usa spate in afara, iar cea din fara spre inside, parca ar fi slide door, Freaky dar interesant :D votat masina 1 |
votat 2
...va dati seama k si asa se poate fura...dai un mass p messenger cu masina x e a mea votati pls...si curge voturile:lol: ;) |
votat masina 1 is prea mahmur sa ma explic ce si cum
|
votat masina 2 !
|
subscriu la ce zicea Ace Axel .. evazarile alea sunt total aiurea.. mai ales pe o masina ca asta. votat masina2.
|
am votat masina 2
|
2...imi place mai mult:D
|
vot masina 2.
|
masina a doua imi place mai mult e mai reala