![]() |
reconditionat,indreptat,vopsit jante .unde?
unde gasesc in baia mare indreptat jante aluminiu umplut cu argon si vopsit desigur daca stiti
si niste preturi ar fi bine venite |
Re: reconditionat,indreptat,vopsit jante .unde?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am indreptat o janta pe 17 la cineva mai sus de maru de aur 0740125040 un om de incredere si serios RECOMAND
|
pe valea borcutului al simionescu am auzit ca re masina de indreptat el are si itp si vopsitorie auto tre sa-l gasesti intri pe straduta de pe lanag restaurantul pronto,fosta vama
|
vreau sa vopsesc jenti...si putin reconditionate...unde trebuie sa apelez???
|
bogo de la OTC Racing. are service-ul pe bdul bucuresti, vis-a-vis de FIAT faci stanga pe straduta, si pe urma prima la dreapta si ajungi intr-o curte. si o sa vezi niste caini turbati care latra la tine foarte amenintator... noah, acolo
|
Quote:
|
revin la acest topic... am spart janta... am nevoie de sudura... de indreptat se indreapta mai nou in multe locuri... dar de sudat? cine? unde?
|
pe Valea Borcutului, la Negru, treci de Maru de Aur la vreo 200-300 m pe stanga, scrie mare pe gard.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
sincer, si daca mai retin bine, sudat+ indreptat + echilibrat 70 ron.....ceva de genu`
|
Ala de pe Valea Borcutului adic langa Victoriei indreapta si repara gentii de aluminiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning