![]() |
Golf 2 - FDM
3 Attachment(s)
nu e masina mea, e a unui prieten care inca nu a putut sa-si activeze contul p forum "OaSe" .
Masina este un golf 2 cu 4 faruri, motor d 1,6D , amortizoare sport, arcurile ink au ramas ale ei, in rest nu a fost modificata stopuri fumurii, stalpii negrii, Trapa, praguri, spoilere schimbate,prelungiri, jante 195/50/15 profil ploaie. |
Re: Golf 2 - FDM
in primul rand salutari...masina o stiu de cand a fost la mine pentru praguri si este super adevarata.mie unul mi-a placut foarte mult atunci si pentru un D sta foarte bine mai ales ca nu multi se pot lauda cu un exterior asa de reusit si nu in ultimul ingrijit.bafta in continuare si mai lasa-mi si nr tau de tel (0ASE) ca nu il mai am.
|
nush c se intampla, nu se poate posta cu acel username.
Da pragurile sunt d la Bizonu' nr Oase(Doru'):0722998809 |
mai pun cateva poze cu masina.
FDM-ului i-s-a facut un upgrade la muzik. Mp3 panasonic, 2 ovale fatza, 2 ovale politza spate, 2 tweetere p bord, statie 2 iesiri 250w si..acici s-a facut schimbarea avea un tub 25 cm zgomotec d'ala si a primit un sub DIRECTED d212, 600w, 300w rms. RUPE la exterior p langa c se vede in poze...folie 90% p geamurile spate+luneta, autocolant p luneta. |
3 Attachment(s)
si nishte poze
|
In sfarsit am reusit sa-m activez si eu contul:lol:
II multumesc lui claudiu k m-a ajutat si mi-a prezentat masina. Dupa cum spune si el un golf 2 cu mici modificari, am facut ink o schimbare la muzik, au venit nishte infinity ref 9613i 300w - 100w rms in spate, vreau sa-mi schimb si statia dar.....sunt multe in proiect. O sa mai revin cu poze, modificari si....astept pareri si sugestii d la voi, ms ;) |
la interior....pedale sort...se aprind gen plasma, un neon albastru in dreapta, lumina la bord schimbata(albastra)+ leduri p ici p colo+ 2 baghete cu leduri rosii in portbagaj.
|
frate OaSe pune si tu ceva poze din interior..m-ai facut curios cu chestia asta ..leduri, beculetze, pedalele le stiu de cand ai venit atunci..si alte lumini.
ma intereseaza bordul cum arata.. bafta |
4 Attachment(s)
frate...o sa-i fac poze la interior k nu am si am fost cam ocupat. pana cand fac pun nishte poze cu noul sub:lol: si schimbatoru. revin
vreau sa mochetez subwooferu, poate schimb si placa d la portbagaj si o voi mocheta mai bine. in leg cu placa aia...c pot sa pun? pal??d care? c grosime? astept sugestii, pareri, c ar trebui sa-i fac? c imi sugerati sa ii fac? va place? nu va place? |
1 Attachment(s)
uite si o poza cu pedalele
|
frumos pedalierul.de fapt mi-a placut de prima data si daca nu ma insel parca il vindeai, nu?
mai este valabil?hi, hi..... |
frumoasa mashina. am avut ocazia sa o vad si live si arata chiar bine. am mers in spatele lui si a ink unuia cu un golf 2,dar park FDM-ul arata mai bine (fara suparare). abia astept s aud muzik. ;) ce era cu pedalieru ala de vanzare? :lol:
|
superb pedalierul... daca nu te deranjeaza, ai putea sa ne zici si noua de unde l-ai luat si cat costa? :D vreu si eu :-P
|
Quote:
sper sa nu gresesc ....in Vitan la 500 mii zic bine? |
aoleo,c e cu chestia aia in spate??e cumva o bara spate taiat si montat sub cealalta bara???da-o jos rpd pt k.....o ia razna spre.....unde nu-i locu la nici un GOLF!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning