![]() |
Probleme Jante . Poate folositor
1 Attachment(s)
am pe masina niste jante de aliaj... asa cred :D . si dupa iarna asta au inceput sa apara niste zgarieturi,busituri mici la buza lor. sper sa intelegi . marginea a inceput sa fie putin mancata . as vrea sa le aduc la starea initiala daca nu cat mai aproape . ca acum nu mai sunt gri acolo . ci sau facut un maro parca :| si e naspa ... banuesc ca multi ati patit asa/
aveti ceva ideei ? mersi frumos .. .poza e asa putin sa va faceti o idee . alea de pe spate sunt si mai rau pe margine |
Re: Probleme Jante . Poate folositor
e posibil sa fi fost "reparate" inainte jantele . adica umplute cu kit . din poza nu prea imi dau seama , dar alta explicatie nu gasesc :)
|
hai k ma duc acum sa fac niste poze mai exacte . sati dai seama despre ce e vb .. nu cred cas facute ... as la mine pe masina de ceva timp ... dar cum a dat iarna :D au inceput problemele ... revin
|
si pozele
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
chiar nustie nimeni o metoda buna ?
|
psibil sa fi fost facute cu chit si a sarit!!! da ele par atinse chiar bine de bordura
|
nu au nimic de chit. se vede clar ca e doar materialul din care sunt jantele facute. insa iarna asta de la invarteli etc. sau facut asa .. cele de pe spate :| ...
|
dupa cum se vede ai luat cam tot ce se poate numi borduri, dar asa cand e zapada , si eu miam indoit buza la janta de tabla :)
|
si ce pot sa le fac ? sa iasa mai bine ? . a ?
|
uite, poate te ajuta cu ceva https://www.youtube.com/watch?v=LxxG4A4OgHI e destul de periculos ce face omu, dar iese bine.
|
BESTIAL ::D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning