![]() |
4Tuning Days 2010!
E oficial! ne prezentam! in zilele urmatoare vom revenii cu mici amanunte despre ce se va intampla pe-acolo.... :rolleyes2
|
Re: 4Tuning Days doi zero unu zero!
stii ca nu prea mai sunt locuri nu????
si anu asta nu avem voie cu niciun fel de sonorizare ( nici boxe cum am avut noi si nici cum au adus altii...nimic!) |
n-o sa plang mai mult de 4-5 zile daca nu mai sunt locuri...
|
asa a fost si cu zvonul ala...care se stiu cu astia de la 4tuning sa dea 2-3 telefoane sa aflam sigur.daca o sa vrem locuri pe 10 martie mai mult ca sigur ca nu o sa mai gasim nimic...
|
|
aici gasiti formularele de inscriere pentru drift si cnca
https://www.4tuning.ro/4TuningDAYS-20...re-masina.html |
e marti seara...cand se face lista cu cei care vin de vineri seara sa amenajeze standul???
io vin 10000000% |
si eu vin - 101%
|
deci:
LucianGXZ Daffy next?? |
nu cred ca trebuie sa se faca nici o lista.ca doar nu e sfarsitu lumii.
trebuie sa stabilim la ce ora sa fim acolo si la cat bagam masinile,dupa aia anuntzam tot clubul si care vrea sa vina bine care nu,iar bine! |
ideea e ca e vineri.. peste toate e zi de intalnire.. si ar fi frumos sa fie toata lumea sa vedem cu ce ajutam...
|
Quote:
daia am si zis...si dupa ce se facea lista...se stabilea ora si locatia de intalnire si cei care erau la romexpo veneau la intalnire dupa.... |
daca este nevoie de lista la intrare la romexpo atunci da facem o lista.nu stiam ca este nevoie.
LucianGXZ Daffy Ursu |
am impresia ca daffy a luat-o razna :) nu s-a facut niciodata nicio lista... s-a intrat cu saru' mana...
|
o sa avem nevoie,in caz ca nu au astia de la romexpo de 2 chestii(sine)pentru a urca pe rampa care e cam abrupta.cum sunt si la alea de tractat
are careva? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning