![]() |
SaluT..as vrea si eu niste informati
salut..as vrea si eu niste informati in legatura cu o idee ce mi0a venit in cap..cum s-ar zice "mi-a bubuit "mintea" " :D
as vrea sa incep o noua afacere fiin sponzorizat de parinti....la terminarea facultati :D mi-a bubuit mie mintea sa fac un atelier auto...tuning si mecanica..dar binenteles nu vreau de la inceput sa fac ca west coust customs ...sa incep de jos cum ar veni...si care ar fi costurile si ce ar trebui sa sthiu in leg cu asta........dar pe de o parte ma gandeam sa ma angajez la o firma care face deastea sa capat si eu o experienta ca sunt foarte inebunita dupa tunning...adik nu numai sa il vad ci sa lucrez eu la el sa ma chinui sa iasa asa....si mecanica imi place foarte mult dar sunt cam novice in leg cu asta:D ce parere aveti ....sa ma angajez la o firma care face tuning sa capat o experinta sau sa incep eu direct? |
Re: SaluT..as vrea si eu niste informati
ambele variante sunt dificile. fa un curs simplu de mecanic auto inainte, sa vezi cat te ajuta :)
|
Pt. a depasi calitatea unei lucrari facute in parcarea din spatele blocului ,deci pt. lucrari profesionale ,ai nevoie de ani buni de experienta si scule.
Trebuie sa te documentezi teoretic si apoi sa pui mina ("sa-ti faci mina" cum ar veni) sa faci tot ceea ce crezi ca esti capabil.Si pe cit posibil cel putin sa vezi pe altii ce si cum se face. Apoi pe linga "mina", un lucru f. important sint sculele,care in majoritatea cazurilor iti fac 80% din treaba.;). Documenteaza-te bine inainte sa incepi ceva. |
sh` pe mine ma macina ideea asta de ceva timp....dak stie cineva cat dureaza sh` cat costa un astfel de curs?.....sh` dak se poate face in my home town.....iasi....
|
okay...okay....multumesc pt informati:P nu o sa ma arunc asa........cred ca o sa fac un curs mecani si dupa aia ma angajez undeva :P 10x for all
|
Eu am un preten care a lucrat vreo 2 ani in Anglia la o firma de tuning.Acolo a capatat experientza si bani destui, asa ca atunci cand a venit in tara a inceput asa ceva.AM uitat sa-ti spun k el singur si-a trimis in tara matritze de spoilere,praguri si prize de aer.Asa ca putina experientza nu strica! Ba chiar ajuta.Asa ca BAFTA!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning