![]() |
My Car Cielo GLE 2000'
Vin si eu cu al meu Cielo din 2000'
|
Re: My Car Cielo GLE 2000'
Bun venit,pune si tu poze ceva,spune-ne mai multe despre masina ca cielo sunt multe
|
Incerc...dar nu prea ma descurc cu urcatul pozelor...
|
Daewoo Cielo GLE an 2000 motor cu un ax ,75 cp. geamuri electrice fata/spate , AC , toate geamurile ionizate pe verde , 109.000 km
|
DJ 22 VDI Cielo GLE
Quote:
|
Re: DJ 22 VDI Cielo GLE
Quote:
|
Re: DJ 22 VDI Cielo GLE
mah...mie imi arata ca sunt...:-??...chiar nu stiu ce are...dau Manage Attachaments , browse pt fiecare poza , si upload ....chiar nu inteleg....corecteaza'ma daca gresesc cu ceva
|
Asa este dai manage attachaments dai browse pe fiecare poza,dai upload dar dupa aceea dai si submit reply ca sa postezi,intelesesi?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Se vede in poza ca a fost lovita in fata in partea dreapta:lol:.Ce planuri ai pentru ea?Asa ca prim sfat niste jante pe 15 o folie si un polish ar schimba-o cu mult:-P
|
jantele luna viitoare ca acum nu mai sunt fonduri..i'am luat casetofon Panasonic , boxe coaxiale fata pentru bord , folie geamuri spate lafel , luna viitoare, si polish i'am dat acum 2 luni dar deh,...cu iarna asta se cam murdareste destul de repede...
|
2 Attachment(s)
si noaptea...calitatea pozelor lasa de dorit
|
3 Attachment(s)
Noaptea.....
|
Decat 5 poze noaptea din care nu se vede mare lucru
mai bine 1-2 facute ziua. ceva modificari in interior? |
Pai dupa cum vezi in postu' de mai sus , am in cap jante , mp3 si folie pe geamurile spate..Mp3 deja i'am procurat :D aseara..un Sony Xplode 4X60...mie imi place :P...legat de folie , deja am comandat'o si vine in cca. 1 sapt...Woofer in portbagaj i'am pus , cotiera am facut comanda vine lafel intr'o sapt.
Legat de jante , astept aprilie , martie ca sa ma redresez cu banii ca's cam pe zero... Oricum am in plan unele pe 15 un model mai clean , nu'mi plac pompoase , nu's adeptul tuningului extrem sau sa ia ochii...ceva subtil de bun gust..o sa atasez si cateva poze cu modelele care le am in cap pt. achizitionare.. Azi o duc la spalatorie si apoi o polishez.. Si o sa'i mai fac cateva poze ;)... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning