![]() |
Vand 3 tichete valorice in valoare de 3800 ron tip VOAUCHER la pretul de 1500ron/BUC un pic negociabil
Ofer copie legalizata dupa certificatul de inmatriculare,copie legalizata dupa certificatul de distrugere al masinii si certificatul de radiere al masinii-ACTE NECESARE FOLOSIRII VOUACHERULUI pt obtinerea reducerii de la un dealer auto!!! Accept schimb cu masini inmatriculate/neinmatriculate cu acte valabile plus eventual o mica diferenta 0746799355 id messenger klauss_copanel.Stima! |
Re: / schimb 3 vouchere pt progamul Rabla 2010
ofer 500 ron pe bucata
|
nu ms.daca gasesti la pretul asta ma anunti si pe mn
|
la 500 iau rabla cu totu ...o dau la remat si pe langa prima de casare mai imi da si 100-150lei pe fier
|
pai succes la cumparare..dar iti zic ca e greu de gasit o rabla..neradiata si ieftina cum vrei u..
|
ofer 2000 ron pentru 2 buc
|
pot oferi 4000 ron pe toate 3 vouchere
poti scana actele sa vad ca sunt ok sunt din braila deci pot veni sa le iau personal ... |
Quote:
mai iei si bani pe fier? Daca ai pile o fi, da cum totul e cam strict supravegheat si e caz penal pt cei de acolo, iti doresc succes, pai tocmai de asta primesti bonul de 3800lei, pt toata masina, asta include si fierul, ca doar din asta e facuta masina :lol: |
se pare ca esti cam paralel cu toata treaba asta ...mai intereseaza-te si o sa vezi...talonu de 3800lei ti-l da statul ...si rematu respectiv iti da bani in functie de cate kg are masina...iti calculeaza o suma ..eu am dus un oltcit tot prin programul rabla in 2007 si inafara de cuponul de 3000lei ..mi-a mai dat 50lei pt fier..si acuma banuiesc ca sa mai scumpit si fierul..
|
frate, nu mai dau nici un ban pt fier!;) primesti cuponul de 3800lei si GATA, ATAT!!!;)bafta!
|
SAU VANDUT!!!!SE POATE INCHIDE TOPICUL!
|
Quote:
ai grija cu paralelismul, ca pici din chisioare :oops::lol: |
te intereseaza sa dai cupoanele pe un fiat stilo din 2005 1,4 16v 2 usi full option cu volanul pe dreapta. masina nu este inscrisa dar nu costa mult.
|
Quote:
|
in jur de 200 de euro.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning