Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   Calitate bari M3 e36 producator? (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/168993-calitate-bari-m3-e36-producator.html)

calin_m_power 09-02-10 14:38

Calitate bari M3 e36 producator?

Am gasit mai multe anunturi cu bari fata de ex de M3 e36, la diferite preturi binenteles.Unele sunt negre cu lipul de sub bara turnat intruna cu bara, altele de culoare gri cu el separat,etc.Vorbim aici de bari pe peproducator si nu de cele originale.Am observat ca preturile pentru ele noi difera intre 150-250(chiar)euro.Cei care vand asa ceva ar zice fiecare ca ale lor sunt mai de calitate si mai bune.O anume cunostinta de profesie vopsitor auto mi-a zis ca sunt unele bari de ex(logan)pe care le vopsesti iar la spalatorie la presiune mare sare vopseaua de pe ele.Deci rugamintea mea este sa ma sfatuiti din experienta voastra proprie ce model mai exact sa caut si daca ati patit si voi ceva asemanator cu ce mi-a spus prietenul meu.(adica sa sara vopseaua).
Va multumesc si astept raspunsuri si sfaturi de la voi.

sprinter 10-02-10 00:53

Re: Calitate bari M3 e36 producator?

Sfat prietenesc, cauta sa iti cumperi o bara m tech originala, e foarte foarte rezisteta fata de orice alta bara de producator, nu de alta dar la prima bordura s ar putea sa faci bara de producator franjuri.. iar la 150E gasesti bara oem mtech in stare super super buna... asa ca sincer nu prea se merita o bara aftermarket....

calin_m_power 10-02-10 08:37

Cu siguranta, bara originala este de o calitate net superioara, fiind mult mai rezistenta la lovituri.Da-mi si mie o adresa sau ceva de unde as putea gasi o bara originala la preturi bune, pentru ca banii la ora actuala sunt o reala problema pentru toti!Una din probleme la bara pe producator inafara ca este mai casanta stiti?adica ce ma intereseaza mai mult sare vopseaua de pe ea la jeturi puternice de apa de ex(binenteles asta dupa o anumita perioada banuiesc), ati avut careva dintre voi o astfel de problema?

VN23TDR 10-02-10 12:00

Faptul ca sare vopseaua tine numai si numai de cel care ti-a pregatit bara inainte de vopsit. Am si eu un amic.. cu bara de M3 de producator si tot asa i-a sarit vopseaua la prima spalare (dupa 2 saptamani de la vopsit) .. s-a dus cu masina inapoi la vopsitorie si i-au matuit-o mai bine.. dar n`am apucat sa vedem daca tine .. ca a dat-o de o bucata de gheatza si s-a facut numai bucatzele.. :)) Pe frigul asta cam greu sa vezi o bara care rezista. Deci cel mai bine e sa faci ce ti-a zis Sprinter. Vezi ca sunt o gramada care dezmembreaza M3-uri pe aici pe forum. BMWALDO are 2 mi se pare. Succes

sprinter 10-02-10 14:07

Da, foarte corect in privinta vopsitului... conteaza foarte mult cum este pregatita bara la vopsitorie, poate sa sara vopseaua la fel de bine si de pe o bara oem la spalatorie...
Iar pentru bara de mtech garantez ca rezista la lovituri indiferent de vreme, am dat cu ea in zapada si gheatza acum pana au sarit proiectoarele de pe suporti si nu a patit nimic... in conditia in care am si lip ul montat pe ea, iar ala agatza imediat in zapada.. in general iarna e recomandat sa dai jos acel lip... ca sa eviti situatii de genu: agatz cu lipul zapada si trag toata bara sub masina, de sare de pe armatura. Fi cu ochii pe bazar, si cumpara de la useri care au ceva vechime pe forum si care prezinta incredere.. momentan nu stiu nici o bara m tech la vanzare,in cazul in care apare ceva iti dau un semn, incearca totusi la Walde (BMWaldo) ca are ceva masini la dezmembrat si sunt sanse sa aiba... bafta!

All times are GMT +2. The time now is 21:25.

- Copyright 2026 4Tuning