![]() |
Machetele mele - vn-08-nen
8 Attachment(s)
Buna ziua tuturor ! Acestea sunt machetele mele auto 1:24 si moto 1:18 modificate ! Pana acum am 6 auto si 2 moto . Si colectia creste ... Auto : - Vw Bora VR6 - Welly - Vw New Beetle - Maisto - Lambourghini Gallardo Superleggera - Motor Max - Ford Mustang GT500 - Welly - Audi TT - Welly - Mazda Rx-7 - Motor Max Moto : - Ducatti 999s - BBurago - Suzuki GSX-R750 - BBurago Mai jos am facut poze de grup ... Pe parcus le prezint pe toate ! Sper sa va placa ... :oops::oops::oops: |
Re: Machete mele auto / moto - vn-08-nen
Felicitari pentru colectie;)Asteptam sa prezint machetele;):D
|
Multumesc ... voi incepe de maine sa le prezint . Regulamentul imi interzice sa postez de doua ori poze cu machete . Asta e . Trebuie respectat , alfel ar iesi haos !
|
Bine ai venit :D !!!! De cand asteptam :))
Asa ( acum sa nu te superi pe mine dar iti voi spune adevarul ) ... Imi place Lambo si Audi ...restu , trebuie sa le scoti din uz neaparat ...da tot jos de la fiecare in parte , revopseste`le , si nu stiu ...incearca sa le faci cu mai multa atentie ca nu au iesit deloc bine. Daca vrei iti dau niste sfaturi pe mess , succes la colectionat colegu ! |
Bine ai venit :D !!!! De cand asteptam :))
Asa ( acum sa nu te superi pe mine dar iti voi spune adevarul ) ... Imi place Lambo si Audi ...restu , trebuie sa le scoti din uz neaparat ...da tot jos de la fiecare in parte , revopseste`le , si nu stiu ...incearca sa le faci cu mai multa atentie ca nu au iesit deloc bine. Daca vrei iti dau niste sfaturi pe mess , succes la colectionat colegu ! |
Re: Machetele mele - vn-08-nen
Bine ai venit! Frumoase machetele tale. MDB are dreptate ar cam trebui luate stickerele alea de pe capote.
|
Si eu am aceeasi parere ca MillioDollarBaby....TT-u si Lambo sunt superbe in rest le-ai cam schimonosit...dar fiecare cariera are si un inceput.Sper ssa te perfectionezi si la mai multe! :)
|
frumoase motocicletele.
|
MS MDB ... Mie imi plac ... Ma voi perfectiona pe parcus ... Nu am sincer timp sa le iau iar la modificat ... Astept saptamana asta sau cealta Golf 4 ... Iese avion :D ...
Dorinta mea cea mai mare e sa fac rost de Veyron la 1:24 ... imi plac cele de viteza ... |
5 Attachment(s)
Vw Bora VR6 - Welly |
7 Attachment(s)
Mazda RX-7 - MotorMax |
La bora i-ai stricat rau fata ...arata urat , mai bine o "decojesti" bine de tot ...dupa care alegi o vopsea misto , faci si interiorul frumos si gata ...ti-am zis , daca ai nevoie de idei imi zici , ori dai un buzz pe mess ....
Mazda ar merita doua culori :D chiar m-am gandit asa cum ar arata si ar da bine rau ideea mea ...pentru ca vezi tu , e masina sport ...si pe ce masina sport nu merg doua culori :lol: sau una , cum iti este tie mai usor :D |
La bora m-am chinuit mult s-o fac sa arate cum o am pe cea din parcare si a iesit 80% la fel . La mazda nu ii schimb culoarea ca m-am saturat sa le vopsesc ( eu lucrez ca vopsitor tinichigiu ) si am spus de la bun inceput ... de acum in colo ce machete mai cumpar nu le mai modific culoarea ... cel mai posibil e ca sa ii schimb colantu de pe capota cu unul negru , m-am gandit la folie auto de geam cu opacitate mare ... sa vad ca nici bani nu mai am , e si vremea asta cum este ... vreau sa imi iau si scule sa mixez ... sunt mai multe . Ms de sfaturi ...
|
5 Attachment(s)
Audi TT - Welly :sad:nu imi place albul .. |
de ce ai vopsit stropitorile pt faruri cu portocaliu, ca doar nu sunt semnalizatoare??? :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning