![]() |
Sa Furat Yamaha Fzr 600 Din Timisoara
3 Attachment(s)
Daca il vedeti, va rog frumos sunati sau bip sau mesaj, orice la 0722.814.522 sau 0742.381.998 . Numarul era de Bistirta: BN-03-JGV... (pentru orice eventualitate.) Multumesc.
|
Re: Sa Furat Yamaha Fzr 600 Din Timisoara
vai ce nasol :cry: :cry: stiu motoru l-am mai vazut pe langa parcu rozelor cateodata :cry: :cry:
|
Sa gasit motorul:) lau furat niste pusti sa se dea cu el si lau vindut la altul cu 100 euro, care la dezmembrat si la ingropat in pamint ca sa vinda piese mai tirziu ,acum baieti sint in arestul politiei Timisoara :)
|
Da tie nu-ti pare rau de motor?
|
Ai recuperat banii? sau motorul??
|
Poate nu era al lui...
|
Ma bucur ca l-ai gasit...
Si mie mi-a forat motorul saptamana trecuta si l-au vazut niste prieteni pe strada si au dat cu masina peste el.. :) |
:confused2 Ti-au facut o favoare busindu-ti motorul???
|
oarecum da... pt k asa presupun k iau prins pe cel care era pe motorul furat.. zic si eu akum.... poate motorul se saturase de el si a plecat in lume de nebun... am vazut chestii si mai ciudate asa k nu mar mira asta :D :D :D
|
Ah... uatevar... KTM-ul rezista la multe :P
|
Ce oameni...ingroapa motoare in pamant...altii dau peste propriul motor(asta chiar mi-a placut :D)...
|
ce misto ca lau gasit. bene ca motoarele le gasesti mai repede
|
In cazul meu, am fost norocos ca aia au fost dobitoci si au iesit cu el prin orash...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning