![]() |
/ schimb 2 VW Passat
4 Attachment(s)
1. VW Passat cc 2000tdi, af. 2009, full electric, piele, bixenon rotativ, trapa panorama, 38000km, predare leasing variante auto;
2. VW Passat 1.6i, af.1999, abs, servo, full electric, climatronic, cd+magazie+statiealpine, rar efectuat, taxa auto este 900 euro, pret-3350 euro, accept variante. Relatii la tel. 0761667587. |
Re: / schimb 2 VW Passat
Salutare,
Un schimb cu: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...h1-starex.html, plus diferenta. Cate rate si ce valoare? Detalii. Multumesc si astept raspuns. |
anunt valabil.
|
salut...
m-ar interesa passat-ul CC... da-mi mai multe detalii pe pm (rate, valoare reziduala, eventual pretul complet) bafta |
si pe mine ma intereseaza detaliila cc
|
Salutare, sper sa nu te superi @ NCDHD, pentru interventie.
Mai sunt 4 ani de rate (deci 48 de rate), rata este de 600 de euro/luna. Valoarea reziduala 4900 de euro. P.S. S-au platit 11(sau 12) rate, plus avansul de 8.000, masina este pe firma. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ai facut un calcul, daca ai achita toata masina acum, cat te-ar costa? |
Salut un schimb cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...blo-cargo.html te`ar interesa pentru passatul din 99 ?
|
Quote:
Telefonati si voi, eu ma retrag din cursa (datorita procedurilor greoaie de leasing). P.S. Bafta @ NCDHD la vanzarea lui. Multumesc pentru intelegere. |
anunt valabil relatii la tel 0761667587
|
Quote:
iar numarul acela.... e inchis !!! poate face vre'un moderator putina ordine pe aici... :???: |
masina este a varului meu ,Rosso Nerro a discutat cu omul si a postat cateva amanunte. Poate avea omul telefonul descarcat sau era o ora nepotrivita.
Mai sunt 4 ani de rate (deci 48 de rate), rata este de 600 de euro/luna. Valoarea reziduala 4900 de euro. P.S. S-au platit 11(sau 12) rate, plus avansul de 8.000, masina este pe firma. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning