![]() |
masina cabrio
Dupa cum spune titlu caut un cabrio pana in 5000 euro inmatriculat sau nu dar taxa sa nu fie exagerata.Preferinte VW , Ford ,Peugeot ,BMW ,dar merg si altele!Anuntul este valabil doua saptamani daca nu gasesc ceva in tara plec afara sa-mi cumpar!
|
Re: masina cabrio
Salut, te intereseaza un Peugeot 206CC?
4900 EUR pretul, gata inscris. LE: uite o poza cu masina. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1245872823 |
4 Attachment(s)
salut!
am un prieten cu un astra cabrio, daca te intereseaza. 0747.69.69.51 e numarul lui |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Valy multumesc de oferta dar mai astept !
13 tsp da-mi mai multe detalii despre 206 cc, dotari , motorizare , km etc..! Multumesc ! |
FIAT BARCHETTA cabrio!! id :sergiulica4u ne intelegem la pret....eu o tin degeaba masina!ms
|
e36, rosu impecabil, piele, decapotare electrica functionala, masina este absolut impecabila. Pret 3800 eur.0761390489
|
Sergiu multumesc dar vreau 4 locuri !
|
1 Attachment(s)
Peugeot 306 Cabrio, 5 locuri. 0763 64 39 37
|
Quote:
Eu personal nu prea cred ca in talon scrie 5 locuri la aceasta masina. Chiar te rog, verifica. Ms. |
Multumesc pentru corectare. In talon scrie 4 locuri. Eu ma refeream ca pot incapea 5 persoane.
|
Quote:
Te rog, sa nu fie cu suparare:rolleyes2. Dar eu nu am vazusem masina cabrio cu 5 locuri. Acum am inteles la ce te-ai referit. Multumesc. |
Si eu multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning