![]() |
discriminare ? sau gluma proasta ?
in cursul noptii trecute , majoritatea masinilor aflate in campusul studentesc Tudor Vladimirescu, care aveau numere de Vaslui, au ramas fara ele.
pare sa fi fost o treaba organizata si planuita incat au disparut doar numerele masinilor inmatriculate in VS, alte judete nu au fost implicate. daca cineva are detalii este rugat sa scrie aici, sau poate e vreun pagubit printre noi cei de aici |
re: discriminare ? sau gluma proasta ?
wowww posibil sa aiba ceva cu lumea din vaslui..salutare
|
dobitocimea romaneasca... n`ai ce sa le ceri ... asa cum s`a circulat si zvonul cum ca incepatorii au numere de "VS" si nu mamaliga, portocala in geam ... o alta dovada de prostie...
|
am auzit ca au ramas si fara oglinzi cateva masini ///
|
toate lucrurile astea se intampla din taranismul si lipsa de civilizatie al unora, nu mai zic de unii studenti care se vad scapati la facultate si parca vin din jungla.. distrug totul prin camine, scandaluri si de toate.. la asta s-a ajuns in ziua de azi.. civilizatia e pe cale de disparitie.. chiar nu imi pot imagina ce pot face cu placutele alea de inmatriculare..
|
hmmm de acu camd mai raman in camine o sami parchez bolidul la mall in parcare pt linistea mea:D
|
In noaptea de 7 cand spui tu ca s-a intamplat tocmai am plecat din T7 de la niste colegi. Nu am vazut nimic ciudat pe acolo....nasol ca s-a intamplat asta :(
|
se fura de toate prin Tudor,stergatoare,capace de roti,bandouri dar acum vad ca s-a trecut la numere de inmatriculare,aiurea tare.
studenti fiind nu dispunem de bani pentru camere de supraveghere dar parerea mea e ca ar trebui stat la panda noaptea. |
Stai linistit altii au avut camera au filmat bine mersi hotu cum a furat bandourile filmul a ajuns la politie si tot pagubitu a scos banii sa repare paguba deci .. degeaba ai camera ... spune tu Loco care e mersu cu politia si filmarile
|
da... chiar cum mai merg cercetarile? :-)
|
Cool faza ..... :))
Mah, astia de VS tare is batuti d soarta .... :)))))))))))))))))))))) Acasa nu e bine, aci le fura "golanii" numerele de masini. |
am ceva amici din Vs , pe care-i salut pe aceasta cale.... e trist, ce s-a intamplat si complet aiurea.
pace to all, |
Re: discriminare ? sau gluma proasta ?
Quote:
|
Quote:
|
Faza cu numerele de VS vine de la fotbal. Iasul are o eterna ura pentru vasluieni, de acolo vin toate evenimentele astea.Asta am auzit eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning