![]() |
CUM FACEM PUBLICITATE PENTRU CURSA? (topic inchis)
Veniti cu idei pentru publicitate. Cursa trebuie mediatizata foarte mult.
Eu am deja o idee. Al3xius & g-spott: sper sa ma pot baza pe voi pentru a o pune in aplicare. |
Si eu am vrut sa fac un topic da ma gandeam ca vb live despre asta...
si eu am o idee : gasim pe cineva cu imprimanta, scoatem 200 de pagini pe care sa scriem www.4tuning.ro mare sus si jos etapa de viteza la aeroportul craiova pe 28 august 2004 orele : 13:30 ...sau ceva de genu asta ! si mergem cu Avatar cu masina(tre sa-i bagam benzina) si le imprastiem prin oras ! ce ziceti ? :roll: :?: |
rectific : un top de hartie e 160 - 180 de mii parca...si sunt 500 de pagini ... ii mai dam inca 100-150 aluia cu imprimata...si facem 500 de exemplare : ajung sa umplem centru orasului :lol: :lol:
|
Al3xius: nu asa. Fii destept, ca geme tara de prosti :lol: Scoatem un singur exemplar la imprimanta si apoi xeroxam. Oricum, vorbim mai multe deseara, la bloc.
|
Cu xeroxul cred ca pot sa va ajut eu la mama la servici ... ca are un copy xerox dela de 1 m si ceva inaltzime Toshiba de scoate 15 exemplare odata ...
Vorbim diseara la bloc.... c'ya |
baietzi pot sa va ajut cu imprimanta.. :) dar cel mai bine asa este cum a spus si Gabi.. un facut pe calc. apoi scos la XEROX (nu am decat negru.. pot si color la un prieten).. fluturasi facutzi si datzi prin INTERNET CAFE (ups.. ma gandeam si la licee.. looolz.. sunt in vacantza.. ;) ) si prin parcu mare.. etc.. ;)
si cu masina va mai pot ajuta.. ;) mi-s pe gaz.. :P |
Boss: am rezolvat deja cu afisele. Le facem la g-spott acasa si le multiplicam la ma-sa si la mama la servici.
Ramane sa le impartim. |
oki.. cand va hotaratzi sa-mi zicetzi si mie.. oricum cu o zi inainte.. ca mai am ceva examene.. si sa stabilim o ora buna pentru totzi.. ;)
|
...mersi pentru remarca!
|
Cum am spus si la sectiunea \" Sambata 28 august - CRAIOVA - VITEZA\" ar fi daca ne-ati ajuta sa imprastiem afisele prin tot orasu'
|
gabi ai grija sa te duci la radio sud;oltenia tv
dar asta de pe 20 cam asa ca este destul de scump din cate stiu eu :wink: |
Se descurca el ca are bultetin, are 18 ani .. :lol: :P :P: P
|
Am dat un mail la GdS. Astept raspuns si apoi vad ce fac si cu radio/tv.
Quote:
|
gabi eu inca mai ashtept bip sau tel...
|
maine sunt LIBER.. haidetzi sa le impartzim maine..
Gabi gandeste-te si la posibilitatea sa merg tu direct la RADIO si TV.. ca asa prin mail este mai greu.. pe cand tu le zici ca ejti reprezentat Legal RACING .. toate cele.. si-tzi dai seama ca ei vor fi interesatzi.. bine potzi sa le spui ca le putem pune bannere etc. daca ne fac reklama .. sunt ceva posibilitati.. incearcare moarte n-are.. ;) mai gandeste-te.. 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning