![]() |
Detalii despre cursa
1 Attachment(s)
Data : sambata, 28 august 2004
Ora : 13:30 Locatia : Aeroportul Craiova Orasul : Craiova Tipul etapei : viteza Clase de participare : A - 90 cp B - 115 cp C - 160 cp D - 200 cp E - 250 cp F - 300 cp G - 350 cp H > 350 cp J - Jeep MASURI DE SECURITATE : PILOTI : -se recomanda utilizarea centurii de siguranta. -daca masina este prevazuta cu dispozitiv de securitate, casca si centura de siguranta devin obligatorii. PUBLIC : -in zona startului publicul trebuie sa stea la minimum 5m distanta de traseu, iar la sosire la minimum 20m. -traseul va fi asigurat de jandarmi, politie si societate de paza. -concursul este asigurat cu pompieri si salvare. NERESPECTAREA ACESTOR PREVEDERI POATE DUCE LA OPRIREA CONCURSULUI. Mentiune , atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compressor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficiente respective se reincadreaza noul motor. Exemple de mod de calcul : Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compressor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 2,0 = puterea de clasa Pentru schimbat chiulasa Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp. Organizatorul atunci cand apar cazuri speciale poate intruni o comisie tehnica si indica clasa de participare putand da derogari sau marirea clasei cand se impune. |
Marfa .... De-abia astept :lol:
|
Va asteptam in numar cat mai mare ! :wink:
|
VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE!!!Anuntati toata lumea !!!Eu personal o sa ma ocup, dar va rog faceti si voi publicitate cat puteti de mult...
|
Cioara: publicitate se va face. O sa ma ocup eu de asta (si poate o sa ma mai ajute cineva - de ex. Al3xius, g-spott).
PS: Cioara - vreau sa vorbesc cu tine. |
Re:
Quote:
vorbim diseara la bloc despre asta .. :lol: :wink: |
si insfarsit se face ceva la cr dar nu e imediat dupa timisoara ?
|
1.Bine ca s-a anuntat din timp :)
2.Bine ca se face la CR si nu la TM, ca e mai aproape :) 3.Sper sa iasa cat mai bine, ca potential este :twisted: !!! - si sper sa nu se mai modifice data!! |
Re:
Quote:
Quote:
2. E mai aproape, deci veniti mai multi din Bucuresti, da? :) 3. Si noi speram sa iasa bine. |
Detalii
Taxa de inscriere cat o sa fie?
taxa de vizionare cat o sa fie? dati si voi cat mai multe detalii !!! o harta a orasului si pozitionarea aeroportului.. Grupe/regulament o sa fie cele de mai jos? Distanta de concurs: Pina in 115cp pe distanta de 400 Peste 115cp distanta 1000m. Clase de concurs A- 90 Cp B- 115 Cp C- 160 CP D- 200 CP E- 250 Cp F- 300 Cp G- 350 Cp H- peste 350 Cp J- Jeep- uri - la liber (cine cu cine vrea si cu cine poate) |
Re: Detalii
Quote:
Taxa de vizionare nu se va introduce (sau cel putin, nu cred), pentru ca pista pe care se va tine cursa nu este inchisa cu gard sau alt shit. Harta... momentan nu stiu de unde sa iau, dar este destul de simplu. Daca veniti pe A1 - Bucuresti-Pitesti, o sa treceti prin Slatina, Bals, Pielesti si apoi veti intra in Craiova. Pe partea stanga, este reprezentanta + service-ul VW (Serpico Craiova), Briari's (Iveco Craiova), Metro, iar pe dreapta, din dreptul Briari's, este aeroportul. Dupa ce treceti de Metro, la aproximativ 500-600 m, se face un drum la dreapta. Mergeti pe el, drept, pana o sa vedeti pista pe care se va tine cursa. Daca veniti direct la cursa, adica in jurul orei 11:00-11:30, o sa fie lume acolo, daca veniti mai devreme, dati un telefon si ne vedem undeva in oras (daca mergeti drept, sa intrati in oras, o sa ajungeti la un pod, dupa care, pe stanga, este Hotel EMMA si benzinaria OMV). Ne descurcam, fiti linistiti :wink: PS: 200SX - vad ca esti destul de interesat; te bate vreun gand ?! :roll: |
normal ca ma bate
|
0721902149 - nr. meu.
Tinem legatura atunci. |
Salutare baieti !!!!
astept cu nerabdare cursele de pe 29 sper sa pot participa shi eu, daca reusesc sa pun cat de cat mashina la punct :P |
Gabi pot sa te ajut cu ceva fluturasi.. ;) daca vrei.. facem un model si facem in mai multe exemplare.. le impartzim prin oras.. parcuri .. etc.. :P e super mijto.. si sa vedetzi cate masini o sa vina din CRAIova.. abia astept..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning