![]() |
E92 - My love : B-500-GIM
3 Attachment(s)
De abia am cumparat-o . Pozele sunt facute inainte sa ii pun numerele . I love it . 2008 , BMW 335i , urmeaza sa o pregatesc ;)
|
Re: My love : B-500-GIM
sal,sa o stapanesti sanatos,este o motorizare foarte ok :)
ce planuri ai de viitor ? take care |
superba masina......felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos
|
felicitari pentru bijuterie printre putinele vaute de mine cu,cutie manuala,ce planuri ai cu ea??mai pune niste poe sa vedem ce jante ai pe ea etc.poti incepe prin ai face nasul negru e o modificare discreta dar de mare efect.numai bine
|
frmoasa masina.....
mai pune si tu niste poze:D:D:D |
sa o stapanesti sanatos, ce vrei sa ii faci ? nu ca ar mai avea nevoie de ceva .. :)
|
Foarte frumoasa! Parca nu se leaga ceva la consola aia centrala, dar poate doar mi se pare :D.
Sa o stapanesti sanatos si... fara incidente! Nu vrem sa te vedem la "Accidente" sau la stirile de la ora 17. Succes cu ea :) ! |
Ce bijuterie...superb BMW...iar motorul asta are performante apropiate de M....de curiozitate ce mai vrei sa modifici la ea?...e perfecta asa cum e acum:D
|
ne bucuram sa mai vedem si alte motorizari in afara de 320d...eu unu sunt satul...bafta multa in tot ce ti-ai propus.....ai un motor demn de invidiat
|
Dupa cum au spus "toti" userii de pe forum, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Frumoasa masina. Mai pune niste poze:D
|
salut ...
ce ai degand sa modifici la masina??? si parerea mea colanteaza narile |
te-a tzinut bn sus :))) bv
|
Superba masina, in primul rand imi place modelul, al doilea rand motorizarea, al treilea rand dotarile, culoarea, interiorul, etc. Pune mai multe poze din mai multe unghiuri, iar in legatura cu nasul negru daca vrei sa iei in considerare aceasta optiune, atuncea treci direct pe shadow line toate elementele exterioare sa le faci negre si jantele, daca nu atuncea mai bine laso asa pentru ca "crom with black, you can't go wrong". Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;).
|
Re: E92 - My love : B-500-GIM
Frumoasa,sa o stapanesti sanatos!
Stiu masina de pe mobile.de :) A mai lasat ceva din pret? |
Re: E92 - My love : B-500-GIM
sa o stapanesti sanatos si fara incidente,masina e superba asa cum e.ai de gand ceva la ea pe viitor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning