![]() |
E36 - FLACARA VIOLET / M PACK 318i
6 Attachment(s)
Prima masina BMW din portofoliul meu. Desi are 14 ani chiar ma impresioneaza.
Cateva detalii: - culoare techno VIOLETT METALIC - motor 1800 cmc cod M43 - generatie noua - distributie pe lant - euro 2 - 85kw / 116 cp - 146. 000 km - M-Technic (PACHET ORIGINAL de fabrica, suspensie SEMISPORT) - M-Aerodynamic (bara fata - spate, praguri, bandouri, plafon negru la interior ) - interior RECARO semi-piele CU REGLAJE MULTIPLE - proiectoare - INCALZIRE SCAUNE - oglinzi reglabile electric - Dublu klimatronic (digital) - inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie - volan sport in 3 spite - imbracat in piele - jante TABLA originale BMW 15 inch cu anvelope noi de iarna - SRS 2 airbag - ABS A primit cadou pentru a rezista pe drumurile noastre: - amortizoare noi - discuri frana - saboti frana - pivoti stanga dreapta - bucsi brat - bujii - garnitura si oring ulei - filtru polen - filtru aer - filtru benzina - filtru ulei - ulei Castrol - verificat si completat fluide antigel, lichid servo. - echilibrat jante. - ulei cutie si grup - bielete antiruliu - burdufi planetare. astept pareri si recomandari. |
Re: E36 FLACARA VIOLET / M PACK 318i
Salut fain bmw faina culoare sa il pastrezi sanatos si fara incidente
|
Re: E36 - FLACARA VIOLET / M PACK 318i
frumoasa masina
culoarea este deosebita....:D:D ar merge niste stopuri m3.... iar pe viitor cand o sa se incalzeasca o supensie sport si nite jante:D:D:D |
ai luat de curand pisica ? daca da poti sa imi spui cat te-a dus prin pm daca nu vrei aici ?
|
Intretinuta mata, super frumoasa culoarea. Ar merita cum a mai zis cineva, niste stopuri M, o suspensie mai joasa +jante, folie si buza de sub bara.
|
salut
te intereseaza xenon, faruri, stopuri, xenon, ploapa de luneta??? |
astept o oferta pe privat. multumesc.
|
la tot ce ti-am scris eu sau doar la o parte din ele??
|
triple in primul rand. multumesc
|
frumoasa pisica interiorul imi place mult..cu niste stopuri si jante se schimba treaba:)
|
frumoasa culoarea,i-ar prinde bine niste stopuri ,o suspensie si jante :)
|
frumoasa piscutza ma ales culoare
e inmatriculata masina :D daca nu vezi ce culoare iti baga in carte aia de la rar ca a mea era neagra in brif si mi-a trecut albastru metalizat:)) cand incolo e viloet da bate spre albastru:) ai grija de ea :) si intretine-o in continuare |
frumoasa culoarea
|
multumesc de aprecieri. e trecuta violet in carte.
|
Arata foarte bine si culoarea e deosebita( si masina mea e violet!!).
Sa ai noroc cu ea! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning