![]() |
Chip sau power box pls help !!!
Scuze daca mai este pe undeva topicul asta.
Am si eu un citroen c3 1.4 turbo disel si nu stiu ce e mai bun pt el un chip sau un power box (unichip). |
Re: Chip sau power box pls help !!!
powerbox itzi foote masina.
chip sau flash all the way. |
parerea mea ca e acelasi lucru,
la chip poti sa cumperi o versiune "standard" testat pe mai multe masini, dar cred ca acelasi lucru e posibil si la powerbox (sa cumperi preset deja testat pt el) frumusetea indiferent de flash sau powerbox vine cand iti faci o harta custom pe masina ta chiar daca esti practic tester (pt ca e unicat) dar scoti exact ce vrei din masina daca cel care iti face setarile se pricepe deci totul de pinde de cel care iti face setarile custom |
Merci frumos de raspunsuri...cred ca m-am hotarat la un unichip de la master tuner. Upgradul de putere va avea loc peste o luna deci mai e destul timp pentru alte pareri si sfaturi. Daca mai are cineva pareri si propuneri va rog spuneti-mi.
P.S. ce as mai putea face la motorul meu pentru a-i mai creste puterea (in afara de chip, filtru, evac. intercooler.) |
Sa-i schimbi capacitatea cilindrica si poate o volanta mai usoara, dar sincer sa fiu, volanta mai usoara nu stiu sigur ce efect ar avea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning