![]() |
Mac Audio Vs Gz
http://www.sono.ro/index.php?main_pa...roducts_id=239
si http://www.ground-zero-audio.com/eng...5_rw12xsal.htm care dintre cele doua ar fi de preferat??? |
Re: Mac Audio Vs Gz
GroundZero fara discutie!Pe scurt aceiasi putere,sensibilitate mai mare si restul nici nu le mai punem...calitate,renume...
|
vreau, daca se poate, sa-mi zica cineva care le-a auzit cum suna
|
Nu le-am auzit dar si eu as merge pe GZ ;)
|
gz clar..... ;)
|
alte pareri, vreau ceva concret
|
Daca parerile colegilor de forum nu conteaza, cel mai "concret" e sa le iei pe amindoua, le probezi si pastrezi ce-ti place mai mult.
|
fiindca unu spune k ii place mai mult gz fiindca este firma cu renume sau fiindca o auzit el cine shtie ce, asta nu e raspuns!!! cel mai concret raspuns mi l-a dat micutzu despre difurile mac audio din kevlar!!!!
|
Atita timp cit nu exista nimeni care sa le fi ascultat pe amindoua in aceleasi conditii, nu vei avea un raspuns motivat.
Plus de asta, gusturile difera ..... Tine minte ca la sculele audio ( fie ele de car sau home ), ascultatul lor inaintea cumpararii e baza. |
clar, ai absoluta dreptate, problema este ca aici in iasi nu aduce nimeni Mac Audio:( deci eu de asta am postat in sperantza ca poate le-a auzit cineva pe amandoua! zilele trecute am ascultat diful de la GZ si avea un bass scurt si cu putzin barait, acum ce sa zic, poate sa fie diful cu vreo problema sau sa fi fost reglate statia si cd playerul ca lumea!! anyway, o sa ma duc zilele astea sa-mi faca o proba pe masina mea, ca numai asa imi dau seama cum suna :D
|
Faptul ca basul e scurt e bine. Restul de face din reglaje. Poate nici incinta nu era cea care trebuie, etc..... Daca ai de unde lua GZ ia-l si gata. Eventual vb cu GZ sa-ti faca el o incinta pentru acel difuzor pentru ca stie cel mai bine incintele pentu difuzoarele GZ.
|
ahamz, mercic pt sfat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning