![]() |
Cea mai frumoasa masina din Valcea !
Care este, dupa parerea voastra, cea mai "smechera" masina din Valcea ?
Nu vreau invidie si cearta, fiecare cu parerea lui. Pot intra masini de tot felul, tunate, stock, important e sa va placa voua. Sper sa nu jignesc si sa supar pe cineva cu acest topic. Multumesc. |
Re: Cea mai frumoasa masina din Valcea !
a mai fost un thread asemanator cu mult timp in urma...si s-a lasat cu certuri urate
|
pai pentru a se evita cearta decat posteaza masina si cateva caracteristici...fara parerile altora...fiecare cu parerea sa despre o masina...nu mai mult nu mai putin...
|
Cea mai smechera masina e porsche ala negru, nix parca are la numar....parerea mea :D
|
mie mi-a placut foarte mult vectra aia VL 63 JAK...la timpu ei mi sa parut foarte foarte smechera...eram in clasa I si o admiram mereu cand ieseam de la scoala...nu am poze cu ea ca as pune
|
Pt vreme ei a fost frumoasa....erau rare masinile de genul ala atunci! Eu zic totusi ca nu prea isi are rostul threathul asta....fiecare o sa isi sustina parerea! Si in plus nu poti sa spui care e ceea mai "smechera" fara a face si niste categorii totusi...ca asa fiecare masina poate sa fie ok la clasa ei!
|
si suzuki lu cucu e smechera, mica si furioasa :>
|
va zic eu, cea mai frumoasa masina este aceea pe care o detii :D
|
foarte aiurea threadul asta
|
Parerea mea de fata..
Bora rosie - VL-53-LUC BMW E36 - VL-19-WST si VL-06-BJP. :P |
bun thread .......:)
|
cEaska: de aia razi de nu mai poti:)))
|
:shock:sa fi fost rupt de beat sa fi facut 1 thred ca asta.....alexe !!! ce e in capu tau tata ??? :twisted::twisted::twisted:
PS: nu stiu dar parca prevad ca o sa iasa circoteca :lol::lol::lol::lol: |
femei ?
|
Quote:
mi`am pus problema asta cu cea mai frumoasa masina din valcea de multe ori pana acum ...... crek nici nu am dormit intr`o noapte cand ma gandeam prea intens la asta , aku am renuntat :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning