![]() |
jante noi pt vectra B
1 Attachment(s)
salut .am gasit niste jante in stare impecabila pe 17..nu stiu ce marca sunt(poate imi spuneti voi) pe spate ele au stantat IRMSCHER..unul din tunerii oficiali opel:OOO lucru care m-a incantat enorm ..la fel ca si pretul jantelor..7 mil cu tot cu cauciucuri...
acum problema este..vor intra ok cauciucurile si jantele pe vectra mea momentan echipata cu 195/60r15 ---->> 225/45/r17..ce ziceti ? |
Re: jante noi pt vectra B
Quote:
|
pana la urma anvelopele originale ale masinii erau 185/65 r15...si diferenta fata de 225.45zr17 este sub 2.05% deci merg..pfew..mersi oricum
|
Daca stau bine si ma gandesc,dimensiunea originala a anvelopelor pt. vectra b este 195/65/15.Iar anvelopele astea care sunt pe jante sunt ideale pt vectra b,pt a nu-ti da o eroare prea mare vitezometrul.Deci le poti cumpara linistit.Bafta.
|
pune cu increderenu o sa iti atinga niciunde .eu am tot pe o vectra b 215/40/17 si inca mai am loc :P
|
sincer 215/40 e mai mic..si in latime si ca talon....le-am pus deja 225/45r17 si o singura data mi-a atins pe spate la un hop foarte abrupt si o viteza destul de mare...deci in conditii normale nu atinge..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning